Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szinte mindenki azt írja,...

Szinte mindenki azt írja, hogy az első trimeszterben állandóan aludtak, napközben is. Hogyan?

Figyelt kérdés
Egyre több helyen olvasom, hogy az első trimeszterben állandóan aludtak, feküdtek. Hogy tudták ezt megoldani munka mellett? Mindenki home office-ban dolgozik, vagy betegszabi?
febr. 22. 15:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%

Vegig dolgoztam terhesen korhazban, kulfoldon elek, itt nincs tappenzcsalas.

13 oras muszak miatt egyik heten 3 napot, masik heten 4 napot dolgoztunk. A szabadnapjaimon konkretan 20 orat aludtam a 24 bol !

A 2. trimeszterre jobb lett.

febr. 22. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Hagyd már mindig ezt a táppénzcsalás témát nővérke. Ha nem lett volna a vérzés se bírtam volna az adott osztályomon heti 4 12 órát letolni a fertőzésbe benne ráadásul emelgetve rohangálva a nagy emberhiány közepette, plusz túlórák, éjszakázás. Akkor áthelyeznek vagy állásidő. És mások sem.
febr. 22. 17:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Déltől fél 9ig dolgoztam.

9kor bedőltem az ágyba, 11kor keltem és ásítozva mentem dolgozni.

Most a másodiknál bölcsiben van 3ig. Én déltől fél 3ig alszom. Meg 9tol 7ig éjszaka (8tol 12ig home officeban dolgozom)

Szoval amikor csak lehet, alszom.

febr. 22. 17:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-2-3x jártam be terhesség előtt is, az első trimeszterben meg igyekeztem úgy szervezni, hogy heti 1x, nagyon max. 2x kelljen bemenni dolgozni. Úgyhogy igen, ebéd után otthon ledőltem (kidőltem) 1-2 órára. Amikor bementem akkor sem egész napra általában, hanem mondjuk reggel 9-10-től 14-15-ig és akkor utána szundítottam egyet otthon. De itt nálunk pl. az irodában is van lehetőség elvonulni sziesztázni ha valakinek ahhoz van kedve ebéd után.
febr. 22. 17:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A 12. hetig volt brutalis a faradtsag, home office-ban neha lefekudtem 1 orara, errol tudott a fonokom is. Az irodaban meg kb. haldokoltam.
febr. 22. 17:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkoriban 2 szakban dolgoztam.

Reggeles után hazaértem kb. fél 3-kor, és ledőltem aludni azonnal. Majd ennek dacára este is aludtam már 9-kor, mint a bunda.

Délutánosban meg kb délig ki se keltem az ágyból...felkeltem ebédelni, kávézni egyet, aztán indulás munkába, én csak így bírtam ki.

Szerencsére az első trimeszter után elmúlt ez, és megint elég volt emberi mennyiséget aludnom ahhoz, hogy funkcionáljak nap közben.

febr. 22. 18:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

én azzal "buktam le", hogy egyfolytában álmos voltam, meg bágyadt volt a szemem is...

idősebb kolleganő csak annyit mondott: gyanús vagy te nekem

:D :D :D

(mondjuk nekem az a normális működésem, mikor 10-12 órát alszok :D )

febr. 22. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

1!

Igen, amint "pozitívat pisiltem" valóban kiírattam magam.

Korábbi vetélés és koraszülés miatt veszélyeztetett terhes vagyok, ráadásul kórházban dolgozom, ahol sokat kell emelni és nagy a fertőzésveszély.

Évek óta fizetem a nem kevés tb-t, szóval nem értem miért gond az, ha valaki várandósan kiíratja magát.

febr. 23. 11:05
 19/20 anonim ***** válasza:
85%

Táppénzcsalás be*arok.

Ha évekig vonják a járulékokat, miért lenne csalás, az hogy elmegy valaki TP.-re?

Az nem csalás, hogy az állam beszedi a sok lóvét, aztán ha orvoshoz akar menni az ember, kénytelen jó pénzért magánúton intézni, mert több hónapos a várólista, vagy ha sorra is kerül, nem kap megfelelő ellátást? Ugyan kérlek...

febr. 23. 11:10
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

Úgy aludtak állandóan, hogy nem dolgoztak.

8 órát nem várandósan is sok ledolgozni, hát még így. Viszont egész napos semmit tévés/alvás sem lenne jó. Én folyamatosan azon gondolkodom, hogy Mt.-be kellene foglalni, hogy várandósság alatt max napi 6 órát lehet dolgozni, de ugyanazért a pénzért. 😅

febr. 25. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!