Több (3-4-5) műszeres befejezés után lett valakinek egészséges babája?
Figyelt kérdés
febr. 21. 22:05
1/5 Truest válasza:
Barátnőmnek 4 abortusz után született 3 egészséges gyermeke.
Egy elhalt terhessége is volt mellette.
2/5 anonim válasza:
Nekem 2 missed abom volt 7 hònapon belül. Az elsőnêl 3 műtétem volt ( az első kettő után maradt bent mêg szövet). A màsodiknál 2 mûtét szintén bent hagyott szövet miatt. Közötte volt egy kèmiai terhességem. Most 16 hetes kismama vagyok, minden rendben a terhessèggel, minden genetikai vizsgàlat után alacsony kockàzat eredmènyt kaptunk.
2 hònappal az utolsò műtètem utàn lettem terhes.
3/5 anonim válasza:
Két missed abom volt fél éven belül. Z elsőt ismételni kellett. Az utolsó után vártunk fél évet és úgy fogant a kislányunk, aki most lesz 3 hónapos.
4/5 anonim válasza:
1 egészséges terhesség
3 missed műtettel
Megint 1 egészséges terhesség
5/5 anonim válasza:
Igen. Szerencsére az orvostudomány folyamatosan fejlődik, és a modern eszközökkel már sokkal kisebb az esély arra, hogy meddővé váljon egy nő. Nem lehetetlen, de ahhoz, hogy úgy alakuljon, elképesztően pechesnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!