Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás és görcsök mellett...

Barnázás és görcsök mellett megmaradhat a baba? 11het 1 napos kismama vagyok.?

Figyelt kérdés

febr. 21. 08:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Első terhességemnél volt ilyen elment a baba majd a 2.3.terhességnél is volt és ők itt vannak egészségesen.
febr. 21. 11:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a 13. hétig görcsöltem végig, igaz nem barnáztam, de olyan menstruációs jellegü görcseim voltam. A doki azt mondta, hogy a méhem görcsöl ahogy tágul semmi baj nincsen.

2 vetélés után megesküdtem volna, hogy megint vetélés lesz.

Most 23 hetes vagyok.

febr. 21. 11:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj szedni Rutascorbint /C vitamint. Lehet csak pici erek pattanak meg a hüvelyben és onnan barnázgatsz, azért nem is találák a forrását. Erősíti az érfalat, ártani nem fog. 🙂
febr. 21. 13:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 7. héten kezdtem el barnázni, azt a progi megoldotta, majd 12. héten megint, éppen mentem a genetikai uh-ra, annyit láttak, hogy nagyon mélyen tapadt a lepény, elképzelhető, hogy emiatt, de semmi egyéb gondot nem látnak, el is múlt.

A görcsölgetés az előző terhességemnél is megvolt, itt érkezett hozzá egy brutál sugárzó derékfájás néha, ha kicsit jobban megerőltetem magam. Na ez azért többször a frászt hozta már rám.

Bár tudom, hogy nehéz, de próbálj megnyugodni és bízni magatokban!

febr. 21. 17:52
 15/22 A kérdező kommentje:
Próbálkozok. Első baba, és sajnos nem tudom mi normális mi nem. Volt aki a görcseimre aztmondta menjek orvoshoz, tuti vetélés, nem jó... más meg azt hogy 40 hetes koráig végig mensi szerű görcsei voltak, és hogy ez normális... én meg már elveszek az információkban. 🥲
febr. 21. 19:38
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ah, lesz ez még rosszabb is 🙈😅 Én az első gyereknél még fájdalomcsillapítót is vettem be, úgy görcsöltem, azt hittem megjön. Aztán azok a villámcsapás szerű szurkálások 1-1 hirtelen mozdulatnál, majd mikor telibe rúgja a méhszájat belülről vagy keményedik a pocak. Mindig van valami. 😃
febr. 21. 19:52
 17/22 A kérdező kommentje:
Megnyugtatnak a történeteitek. 🩷
febr. 21. 20:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szorítok, hogy minden rendben legyen.
febr. 22. 16:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagytok azóta?
máj. 10. 11:37
 20/22 A kérdező kommentje:
Hálistennek minden rendben. 🥰😊😇 pedig vérzés is volt. 23-dik hétben vagyok. Kislány!🩷 Megvan mindene, teljesen egészséges. Minden értékem eredményem mesébe illő!🙏🙏🙏
máj. 10. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!