A menstruáció szerű apróbb görcsölgetés nektek mikor szűnt meg, a terhességetek hanyadik hetében?
Figyelt kérdés
2024. febr. 20. 15:47
4/8 anonim válasza:
Pár hét után,magnézium nekem segített
5/8 anonim válasza:
Én még csak 11 hetes vagyok, de nekem is görcsölget az eleje óta. Hol jobban, hol kevésbé, néha rendes mensi szerű görcseim vannak. Aztmondták befolyásolhatja időjárás, a méh és a baba növekedése, az aktivitás...stbstb. nekem aztmondták ne aggódjak miatta. Remélem tényleg így van.
6/8 anonim válasza:
Végig volt, igaz nem minden nap, de nemtelt el olyan hét hogy ne lett volna. De a magnézium tényleg sokat segít. 36.ik héttől abba kellett hagynom... Hát én onnantól minden nap azt hittem, hogy szülni fogok 🤣🤣
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Terhességem elején írtam ki a kérdést. Az első néhány hétben voltak mensi szerű görcsök, amik hamar alábbhagytak. Azóta nagy utat tettünk meg, mert megszületett a kisfiam 2 héttel ezelőtt 39hét+5napra ❤️😍
okt. 17. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!