Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet? Normális ez?...

Mitől lehet? Normális ez? Ugye elmúlik ha megszülök?

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok,egyre többször veszem észre,hogy ha lazább a székletem, mindenféle jel nélkül"kicsúszik egy kicsi"

Nem is érzem,csak látom a betéten/bugyin.

Székelési ingerem régóta nincs már,vagy ha van alig érzem,1-2mp, és nyomnom kell hogy meginduljon, aztán jön rendesen.

Vizelettartási problémáim nincsenek.

2024. febr. 19. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Aranyérrel hogy állsz? Valószínűleg nagyon meg van duzzadva,azért nincs székelési ingered. És a kaki is azért csúszik ki.

Nézesd meg.

2024. febr. 19. 20:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Volt/van,de mivel lágy a székletem nem okoz fájdalmat.Szerintem most nincs kiújulva.
2024. febr. 19. 21:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Bár ez ellentmond annak amit te mondtál.. valószínű neked lesz igazad.. én nem is gondoltam az aranyérre...
2024. febr. 19. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem negyedfokú van. Műteni kellene...szülés után lett nekem is.

Menj el prokrológushoz. Felnyúl 1 ujjal, 5-10 mp a vizsgálat csak. Én is voltam. Ajánl rá valamit. De ha a bugyiba is bemegy a széklet azt meg kell nézetni. Fertőzést is okozhat.

2024. febr. 19. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:

😔 köszönöm! Reméltem ráérek szülés után ezzel foglalkozni...

Van elég bajom..

2024. febr. 19. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az izmokkal lesz a problema, nem csak vizelet inkontinencia letezik, hanem szeklet is. Intimtorna segithet.
2024. febr. 19. 22:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom!
2024. febr. 20. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!