Volt olyan kismama, akinek elmúlt a gombája, hogy csak kúpot (és esetleg kenőcsöt) írt ki neki az orvos, tablettát nem?
Szia!
Én eléggé érzékeny vagyok ilyen téren,elég annyi hogy leüljek a wc-re.
Most fejeztem be a canesten kombit ugyan még használom a krémet de a tabletták (hüvely tabletta.) már elfogytak és eddig tünetmentes vagyok szerencsére.
nálunk az orvos , csak kenőcsöt és kúpot írt fel, mert terhesség alatt nem lehet tablettát szedni, nálunk azt a 4 szemet a páromnak kellet szedni, és 2 hétig nem lehettünk együtt. el is múlt , ez 25 hetesen volt, most 35 hetes vagyok.
Jobbulást
Én egész augusztust végig szenvedtem a fertözés miatt.Akkor voltam 9 10 11 hetes.Fájt,viszketett,kirepedt ugy hogy vérzett és nagyon csunya zöld büzös folyásom volt már.Kezdtem megörölni töle.
Mikogal kupot kaptam.3 db volt.Mimden este feltettem egyet,három éjszaka volt és teljesen rendbe jöttem.
Azóta nincs semmi bajom....de biztos jobban oda is figyelek a higiéniára,mert borzasztó volt.
Szia..a hugomnak ugyanezt a kúpot írták fel,mint neked..
Rendbe jött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!