Egy külföld fórumon azt a tényt olvastam, miszerint a terhesség 25-26.-ik hete után tilos pudingot enni, vagy kakaót inni, esetleg hidegitalt inni, mivel fenáll a fokozott veszély, hogy a szülés beindul, és koraszülés lesz ennek a vége. Ez igaz??
Figyelt kérdés
febr. 8. 07:14
1/18 anonim válasza:
Persze, hisz mint tudjuk, az interneten bárki bármilyen sületlenséget írhat, az igaz lesz attól, hogy leírta.
Az internethasználatot IQ szinthez kéne kötni.
3/18 anonim válasza:
Ja, igaz persze.🤣🤣
Nyáron voltam terhes, ittam a hideg vizet, meg a hideg alkohol mentes sort, aztán indított szulesem lett a 42.heten
4/18 anonim válasza:
Már az sokat elmond rólad, hogy ezt ténynek nevezed. 🤣
Tisztában vagy a tény jelentésével?
5/18 anonim válasza:
Azért a puding rész tudományos hátterére kimondottan kíváncsi lennék :D
6/18 anonim válasza:
Ez minden, csak tény nem. Te is tudhatnád, ha lenne egy kis sütnivalód.
7/18 anonim válasza:
Ez a 3 dolog hogy függ össze? A kakaó melegen is veszélyes? :)))
8/18 anonim válasza:
A pudingtól pudingbőrű lesz a gyerek, ez egy csúnya jelenség!
A kakaó is a bőrére lesz hatással, fekete gyerek fog születni, ezért csak fekete bőrű anyák ihatnak kakaót várandósan.
A sok hideg italtól meg eszkimó lesz, és igluban kell egy hónapig nevelni, hogy életben maradjon.
Az emberi hülyeség határtalan.
9/18 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindenki komolyan veszi ezt a kamu kérdést.
10/18 anonim válasza:
Tudod, külföldön is vannak ám hülyék. Ahogyan Michael Jackson is énekelte:,,You are not alone"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!