Lehetek terhes? ❓
Sziasztok.
Nem szeretnék gyereket, ezért aggódom. Az exemmel úgy szexeltünk megszakításos módszerrel, hogy azt mondtuk, ha becsúszik így a gyerek, akkor örülünk neki, de nem próbálkoztunk aktívan. Viszont kiderült, hogy ő egy bántalmazó ember, kizártam az életemből teljesen. Ezért most ha kiderülne hogy becsúszott a baba, az összetörne lelkileg...
Az alábbiak a részletek:
Utoljára dec 28-án voltunk együtt, nem tudom mikor ovuláltam (a ciklusom változó). Megjött jan 4-én. Normális menzesznek tűnt, színben és mennyiségben is. Viszont olvastam hogy valakinek úgy is megjön (normálisan) ha egyébként már terhes. Néhány fura tünetet észleltem, de nem tudom hogy csak bebeszélem-e mert annyira tartok tőle. Szurkálást éreztem jó pár napig, a mellem is érdekes. Teszteltem 2 napja (február 2-án) x epil teszttel, negatív lett. Nem láttam rajta második csíkot, de már a szemem is elkezdett káprázni, mi van ha volt ott halványan mégis valami? Viszont több mint 1 hónapja volt az aktus, annyi idő után már láthatóan kimutatná, nem? A következő menzeszem még nem jött meg, igaz van hogy 40-42 napos is egy ciklusom.
Van még egy teszt, azt pénteken terveztem, egy héttel az első teszt után. Szóval tudom, hogy ti nem tudjátok majd megmondani, inkább csak egy kis megnyugtatást szeretnék kérni. Szerintem a tüneteket is bebeszélem, annyira tartok attól hogy egy bántalmazótól lennék várandós. Nem véletlen zártam le minden szempontból azt a kapcsolatot, és szeretnék tovább lépni.
Előre is köszönöm... 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!