Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány hetesen érezte a...

Ki hány hetesen érezte a hasában hogy várandós?

Figyelt kérdés

Ez most furcsán hangzik de máshogy nem tudom kifejezni magam. Nem a baba mozgásra gondolok,nem is a mensi szerű görcsökre.

Köszönöm a válaszokat.

2024. jan. 29. 08:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Akkor mire gondolsz?

Én amig meg nem mozdult nem is éreztem,hogy van bent valaki,hogy is éreztem volna?

Nem értem a kérdést amúgy,ha nem a mozgásra gondolsz,akkor mire?

2024. jan. 29. 08:37
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Én valahogy éreztem hogy az vagyok. Nem éreztem sehol csak tudtam.
2024. jan. 29. 08:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

2 a kérdező nem azt kérdezte,hogy tudtad-e, hanem hogy a hasadban mikor érezted, de nem mozgásra gondolt.

Én is tudtam persze,hogy terhes vagyok, megéreztem, hogy sikerult de szerintem a kérdező most nem erre gondolt.

2024. jan. 29. 08:51
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Mit kellene érezni a hasamban? Második terhességem és 8 hetesen úgy felvagyok puffadva mint egy hordó.. ezt leszámítva semmit.

Majd a mozgását ha nagyobb lesz...

2024. jan. 29. 09:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kb a 12.hét körül, és utána kezdett el nőni úgy a hasam, hogy már éreztem, mert néha feszülő érzés volt. Viszont a 14-16.héten már apró kis mozgásokat is éreztem, igaz, még olyan érzés volt csak, mintha buborékok lennének a hasamban, nem az a rugdosódás érzés volt, 16.után jobban éreztem a mozgásokat.

Hamarabb csak az émelygés, fáradtság, hasban fizikai érzés nem volt hamarabb nekem.

2024. jan. 29. 09:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 9-10.hét környékétől kezdve (most vagyok 13+1) néhány naponta olyan érzésem volt, mintha egy vízzel teli lufi lenne a méhem helyén. Gondolom ahogy nőt+nyúltak a szalagok. Mást nem éreztem eddig.
2024. jan. 29. 09:43
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Kb a kimaradt menstruáció előtt egy héttel, mikor már pozitív volt a teszt kezdtem el érezni ezt a meg akar jönni érzést. Előtte héten mikor vártam nem éreztem semmit. De ugye ez az érzés menstruáció elött is jelentkezik pár nappal, szóval önmagában nem jelent semmit
2024. jan. 29. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes,én végig alig éreztem. Mármint a súlyt meg a rugásokat igen. De olyan természetes érzes volt. Nem az a "van bennem valami" érzés. Egyszerűen csak léteztem úgy mint addig. Még szülés előtt is nehezen tudtam elképzelni,hogy egy gyerek van bennem:D
2024. jan. 29. 10:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Én a 13. dpo-n ereztem egy ilyen fura, semmihez nem hasonlítható húzódó erzést. Aznap ezert teszteltem, pozitív is lett. A másodiknál ez már nem volt, a mozgást ereztem először.
2024. jan. 29. 10:15
 10/12 anonim ***** válasza:

15 hetes vagyok, én eddig a babát még nem éreztem.

Azért teszteltem, mert folyamatosan olyan érzésem volt, hogy megjön, de mégsem jött, ez volt a gyanús. Miután pozitív lett a teszt, jött a már már fájdalmas alhasi fájdalom és görcs is, néha ijesztő is volt, de nem volt semmi gond! Ezek mellé elég komolyan puffadt a hasam, hányinger, émelygés ritkán volt és enyhén.

2024. jan. 29. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!