Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap kevesebb,ma több előtej?

Tegnap kevesebb,ma több előtej?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok és eddig semmi nem volt. Tegnap mikor bimbóvédő krémmel kentem magam és kicsit megnyomtam a bimbóm, akkor láttam ilyen átlátszós negyed cseppnyi előtejet mind két mellemnél. Ma kíváncsisàgból újra megnyomtam és most már inkább halvány sárgás és már kb fél cseppnyi jött. Gondolom, nem szabad nyomkodni, nem is fogom, csak eddig nem volt még és most megörültem, hogy végre valami van. Lehet, hogy napról napra egyre több lesz?
2024. jan. 28. 23:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fejheted, a mell nem tejtároló, hanem tejtermelő szerv. Nem lesz kevesebb, ha pár cseppet lefejsz.
2024. jan. 29. 20:32
 12/12 A kérdező kommentje:
De nem szeretném fejni, mert még minek, kinek? Nem zavaróan sok és a dokim is mondta, hogy a kolosztrum nagyon fontos a babának,mikor először mellre teszik és hogy ő szívja ki. Akkor minek fejjem azt a két cseppet amit véletlen felfedeztem,hogy van?
2024. jan. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!