Lehet a hőemelkedéstől eszméletlen sok és erős a magzatmozgàs?
Tegnap óta elég sok ilyen kismamàs, lázas kérdést látok, azért gondoltam, hogy én is megkérdezem. Két napja van hőemelkedésem,ilyen 37,1-37,5 között. Az elmúlt két nap és éjjel a babám nagyon durván mozog éjjel is és nappal is a hasamban. Gondoltam már rá, hogy vegyek -e be gyógyszert, vagy hogy egyáltalán van-e köze a sok és durva magzatmozgàsnak a hőemelkedéshez. Feleslegesen nem szeretnék gyógyszert bevenni, de nem tudom, hogy most ilyen esetben a 39.héthez közel nem kellene -e mégis csillapítani ezt a hőt.
Szerintetek?
Ha orvos mondta tuti az is jó. Mondjuk én terhesen 37.5 nél már beszedtem egy felet (tartósan az akkor) amúgy 38 nál egészet. Nyugi a babócával nincs baj ha mozog sokkal erősebbek mint gondolnánk.
Én covidos voltam 40ig ment a lázam sokszor egészséges kisfiam van❤️
Köszi hármas 🙂!
Négyes, Elhiszem hogy ugyanaz a hatóanyag, de akkor sincs itthon, csak Panadol.
Nem fogják beindítani a szülést mert hőemelkedése van... Nekem egész nap a bordám rúgta 37 hetesen. 41 re indítanak akkor is nehezen.
A kórházban max kivizsgálják (ügyeleten ezért kutyaként bánnak majd vele hogycsak ennyi miatt ment be) és hazaküldik vagy bentfogják és még csak nyugodt környezete se lesz vagy támogatása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!