Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet a hőemelkedéstől eszméle...

Lehet a hőemelkedéstől eszméletlen sok és erős a magzatmozgàs?

Figyelt kérdés

Tegnap óta elég sok ilyen kismamàs, lázas kérdést látok, azért gondoltam, hogy én is megkérdezem. Két napja van hőemelkedésem,ilyen 37,1-37,5 között. Az elmúlt két nap és éjjel a babám nagyon durván mozog éjjel is és nappal is a hasamban. Gondoltam már rá, hogy vegyek -e be gyógyszert, vagy hogy egyáltalán van-e köze a sok és durva magzatmozgàsnak a hőemelkedéshez. Feleslegesen nem szeretnék gyógyszert bevenni, de nem tudom, hogy most ilyen esetben a 39.héthez közel nem kellene -e mégis csillapítani ezt a hőt.

Szerintetek?

2024. jan. 27. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha emelkedik rubofent vegyél be. Azt szoptatás alatt is tudsz majd szedni, illetve terhesen is lehet.
2024. jan. 27. 19:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Most jelen pillanatban 36,9 a hőm. Rubophen nincs itthon , csak Panadol, mert a terhesség elején az orvosom azt mondta, az a legjobb terhesen lázra és fejfájásra.
2024. jan. 27. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha orvos mondta tuti az is jó. Mondjuk én terhesen 37.5 nél már beszedtem egy felet (tartósan az akkor) amúgy 38 nál egészet. Nyugi a babócával nincs baj ha mozog sokkal erősebbek mint gondolnánk.

Én covidos voltam 40ig ment a lázam sokszor egészséges kisfiam van❤️

2024. jan. 27. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a hatóanyaga, paracetamol.
2024. jan. 27. 19:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi hármas 🙂!

Négyes, Elhiszem hogy ugyanaz a hatóanyag, de akkor sincs itthon, csak Panadol.

2024. jan. 27. 19:21
 6/9 babyboom567 ***** válasza:
0%
Hát én nem tudom, biztos én vagyok paramami, de 39 hetesen,megváltozott magzatmozgással,hőemelkedéssel ügyeletre mennék. A babának már teljesen jó itt kint.
2024. jan. 27. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogják beindítani a szülést mert hőemelkedése van... Nekem egész nap a bordám rúgta 37 hetesen. 41 re indítanak akkor is nehezen.

A kórházban max kivizsgálják (ügyeleten ezért kutyaként bánnak majd vele hogycsak ennyi miatt ment be) és hazaküldik vagy bentfogják és még csak nyugodt környezete se lesz vagy támogatása...

2024. jan. 27. 19:44
 8/9 A kérdező kommentje:
6. Időpontom van program császárra 4 nap múlva és mint írtam 36,9, most pedig 36,5 a hőm.
2024. jan. 27. 20:15
 9/9 A kérdező kommentje:
7-es! Többek között ezért sem és azért sem megyek, mert sokkal jobban vagyok.
2024. jan. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!