Hanyadik hètben jelentkezik a vádli fájdalom/görcs, terhességi tünetként?
Ez terhessegi tunet? Nem tudtam rola :D
Nekem nem jelentkezett, de szedtem magneziumot, lehet nelkule lett volna.
Ne már... Az embernek terhesség nélkül is görcsölhet a lába. Apukámnak már fiatal korában is sokszor görcsöl és 100% hogy nem volt terhes.
Terhesség alatt valamikor talán a 20. hét környékén volt először hogy éjszaka begörcsölt. Az első tünetek között tuti nincs ott, nem hormonális oka van.
Az első babával talán ha 2x görcsölt be, azt is az utolsó trimeszterben.
A másodikkal sokat görcsölt a vádlim, pedig marékszám ettem a magnéziumot, első sorban keményedés miatt, de az is a második trimesztertől kezdve. Első tünetnek semmiképpen sem számít. Ha gyanítod, hogy terhes vagy, akkor ne ilyenekben bízz szerintem, mert azért a vádli tud görcsölni akkor is, ha megettél egy kiló banánt, nem kell ehhez terhesnek lenni :D
Ezek a tünetek alapján akkor el kell beszélgetbem a férjemmel. Valószínű ő is babát vár 🤔
Amúgy nekem mind a 2 terhességemnél a 30+héten jött elő.
Ez nem terhességi tünet.
Attól függetlenül még terhesség alatt gyakrabban elofordul, főleg elorehaladotrabb időben, de ettől még nem lesz terhességi tunet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!