Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Programozott császárnál, ha...

Programozott császárnál, ha nem indult be a szülés, mindenesetben adnak oxytocint?

Figyelt kérdés

jan. 13. 17:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%

5s! Nem csak vérhigitot kapsz hanem.méhösszehúzót ami oxiticin...

2 császárom volt tudom :)

jan. 14. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Kaptam mindenfélét infúzióban,de otthon már nem kellett magamnak beadnom semmit. Magánban volt császárom.
jan. 14. 17:37
 13/17 anonim ***** válasza:

11-es:írtam, hogy én nem kaptam, nekem is császárom volt. Ezért is válszóltam azután, hogy erre nemfogjuk tudni a választ megadni, mert valaki kap valaki nem. Más is írta, hogy nemkapott. Úgy látszik mindenhol más a szokás.

5-ös voltam

jan. 14. 17:39
 14/17 A kérdező kommentje:
És akik nem kaptak oxytocint, ti milyennek éltétek meg az utófájásokat? Vagy az sem mindenesetben van?
jan. 17. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:
11-es: Nekem a a zárójelentésnél az alkalmazott kezeléseknél ez áll: Cefazolin, Klion, Fraxiparine 0,4. Szerintem ez egyik sem oxiticin. Attól, hogy 2 császárod volt nekem eddig egy(kitudja most mi lesz 18 hetes vagyok) attól a kezelések eltérőek lehetnek. Én nem kaptam és pont. Ne általánosítsunk már, hogy én kaptam akkor másnak is kellett kapnia. Minden kórház más és máshogy járnak el. Otthon LMWH profilaxissal kellett szúrnom magamat 10 napig még. A nevét is a zárójelentésemből nézem.
jan. 18. 10:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 15-sel. 3 as vagyok. Mindenhol más a protokoll. Én se kaptam otthonra meg a műtèt követő egy alkalmon kivül oxit. Vérhigitót viszont 20 napig kellett szúrni.
jan. 18. 10:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Akkor bocsi.Nálunk kap mindenki.

Hát a méhösszehúzótól azért kellő keppen nyilalgatott a méhem,meg a szoptatástól is ha ezt utó fájasnak lehet nevezni..11#

jan. 19. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!