Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet kibírni több hét...

Hogy lehet kibírni több hét hányást?

Figyelt kérdés
Elkapott egy hányós vírus, ma egész nap hányingerem van, hánytam 4x, megy a hasam…arra gondoltam, hogy akiknek terhesen ezt (vagy rosszabbat) heteken át kell elviselniük, azok hogy csinálják? Én már önmagában emiatt ott tartok, hogy lehet inkább nem akarok gyereket, mert ezt biztos nem csinálnám végig.

2024. jan. 13. 15:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte végig hányingerrel küzdöttem. Úgy oldottam meg, hogy nem nagyon ettem semmit, nem volt mi kijöjjön. Szépen le is fogytam terhesen.
2024. jan. 14. 15:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Hú,én hányásfóbiás vagyok. Már ha más hány is öklendezem. Na erre kaptam egy terhességet ahol 20 hétig hánytam naponta,utána a 30-tól újra hetente. A másodiknál úgy voltam,hogy másodjára csak megélhetem enélkül. 11 hétig olyan jól voltam,el is kiabáltam,hogy végre nekem is megadatik.:D Azóta meg folyamatosan hányok napi 1x,18 hetes vagyok. Remélem elmúlik. Több terhesség nem lesz. :D Hidd el,nagy fóbiám már nincs. Reggel hányok,délelőtt émelygés,délután meg a fél disznót is megtudnám enni,jól vagyok. Azért egy vírusnál én pl egész nap rottyon voltam,itt meg összekaparod magad azért jó esetben.
2024. jan. 14. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!