Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első ctg-től való félelem?

Első ctg-től való félelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Holnap megyek először ctg-re és kicsit ideges vagyok miatta. Irreális gondolom a félelmem, mégis kicsit tartok tőle, nehogy gond legyen, vagy túlságosan lusta legyen a baba.

Van valami tippetek? Ti mit ettetek előtte? Volt bennetek bármi félelem?

2024. jan. 12. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha lusti a baba, berezgetnek neki

Vagy megkérik, h igyál kólát, egyél csokit (ezektől az én gyerekem abszolút nem pörgött be)

2024. jan. 12. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Na a ctg az a vizsgálat amitől szerintem a legkevésbé kell félni.

Előtte reggelizz meg, esetleg tényleg igyál kólát, egyél csokit, meg akár legyen is nálad valami kis harapnivaló, nekem volt hogy mondták közben hogy egyek valamit, hogy felébredjen. De ha attól nem ébred fel, akkor van hogy megmozgatják a hasad, vagy lefektetnek. Valami módot úgy is találnak hogy aktivizálódjon a picur amennyire kell.

Az eredménytől meg félni nem kell, esélyes hogy negatív lesz az eredmény és hazaküldenek hogy egy hét mulva ujra menj.

2024. jan. 12. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sosem volt túl aktív, de nem foglalkoztak vele különösebben. A doktornő ránézett ultrahanggal hogy jó-e az áramlás a köldökzsinórban, de mivel az mindig rendben volt nem nyaggattak tovább feleslegesen.
2024. jan. 12. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek! Bekészítettem reggelre két szendvicset és egy kis gyümölcsöt, egy mini csokit, remélem, ennyi elég lesz! :)
2024. jan. 12. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Én mindig mielőtt bementem bekaptam 2 szem cukrot. Annyit mozgott nem győztem nyomkodni a gombot
2024. jan. 12. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálam a datolya volt az abszolút nyerő, attól mindig mozgott, hamar túl is lettünk rajta.

Ne aggódj, minden rendben lesz. :)

2024. jan. 12. 21:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon mozgékony egyébként, de minden 3. napon lusti. Pont holnapra esik ez a nap, remélem, egy kis pomelóval fel tudom ébreszteni, arra mindig reagál!
2024. jan. 12. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ég világon semmi félnivaló nincs.

Nekem 35 percet iszonyatosan szr buszút van oda, mindig elringatta a babát... 1x küldtek ki, hogy várjunk kicsit, de nálam ez sem használt, alapból marha nyugodt volt a baba, aztán születése után is ilyen maradt

2024. jan. 12. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Elolvastam a kérdést és rám tört a szorongás 🤣 rám törtek az emlékek, pedig a kiságyban szuszog a 9 hónapos kisfiam.

Én is mindig így mentem ahogy te. Csokit is ettem pl és akkor sem akart mozogni, és engem bsztak le, hogy nem nyomom a gombot meg nem érzem?? Meg az a stílus ahogy beszéltek... ahh jó túl lenni rajta de annyira jó terhességem volt, hogy eskü még ez is hiányzik.

Ne félj minden rendben lesz 💟💟

2024. jan. 13. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!