Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki használt már 10-es érzéken...

Aki használt már 10-es érzékenységű terhességi tesztet mennyire adott pontos eredményt, akár már a menstruáció előtt napokkal is?

Figyelt kérdés
Aki használt már ilyen tesztet leírná nekem a tapasztalatát, esetleg hogy melyik márkát ajánlaná. 😊

jan. 12. 10:15
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Uhh, elég bonyolult ez tényleg. Drukkolok neked, hátha a doki mégis rosszul látta, ők is van amikor tévednek.

Nekem még most sincs semmi, stresszelek most már, lehet ezért is késik.

Ma reggel is csináltam tesztet és negatív... nem értem mi van már.

jan. 15. 05:27
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nem vagy terhes és robot se vagy . Így bármikor késhet.

20asnak meg sose rohanuk pozi teszt után 2 nappal orvoshoz mert csak kiröhög hogy úgy se lát semmit.

Ha nincs gond a 6. Hét elött nem kell menni.

jan. 15. 05:46
 23/32 A kérdező kommentje:

Persze, nem vagyok robot. Csak nekem nem szokott késni és ezért furcsa.

Bár tény, hogy decemberben sokat voltam beteg szedtem sokáig gyógyszert, covidos is voltam... lehet ez is bezavar. Remélem hamarosan kiderül, hogy mi lehet a gond.

jan. 15. 06:28
 24/32 anonim ***** válasza:
Igen bonyolult viszont most jövök a dokitol ciszta ami 35mm volt pénteken ma.mar csak 30 úgyhogy eltűnik majd magától lassan .. azt mondta a.doki lehet próbálkozni. És azt mondta ne teszteljek csak ha elmarad a mensi mert semmi.ertelme mert utána csak ez van belőle !!
jan. 15. 10:52
 25/32 A kérdező kommentje:

Szuper hírek ezek, drukkolok nektek! Remélem hamarosan sikerül, hogy a pocakodba költözzön egy pici lélek!😊

Én még mindig csak várakozok, reggeli első vizeletből a tesztem megint csak negatív, igaz csak 1 napja késik.

jan. 15. 12:52
 26/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gondoltam visszajelzek, ma reggelre megjött a menstruációm. Így már nem kell tovább izguljak.

jan. 16. 18:04
 27/32 anonim ***** válasza:

22:57 és vagyok

A doki nem.latot babát a ciszta kisebedet a mensi 6 napja késik barnazas megvan a teszten pozitív ma csináltam

jan. 16. 20:33
 28/32 anonim ***** válasza:
[link] nem tudom mivan már de legutóbb nem volt ilyen erős a teszt mondtam dokinak hogy clearblue digitális este azt mutata nem vagyok terhes a.multkor pedig 1-2 hetet írt annyit mondott reggeli vizeletbol kellet volna de nem lát akkor sem babát hiába pozitív a teszt ... A papira grav ? Írva Van ha jól írom
jan. 16. 20:35
 29/32 anonim ***** válasza:
6 napos késésnél mit kellene látnia? Azt jelenti, hogy 4+6 napos vagy. Ha ráadásúl később fogant még annyi se. Nekem ez a teszt a nemvárt napján volt ilyen. Miért sietsz ennyire a dokihoz? Nekem 5+3 naposan csak petezsákot látott. Nem dolgozhattam tovább, mert vegyszerekkel dolgozok, ezért mentem korán, de tudtam, hogy kb ennyit fog látni.
jan. 16. 21:01
 30/32 anonim ***** válasza:
A Barnazas miatt mentem mert a kislanyommal amikor.terhes voltam akkor voltak problémák és már nem.akartam ugyan ezt
jan. 16. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!