40. héten (betöltött terminus) átlagosnál több magzatvizet mértek?
Figyelt kérdés
Volt valaki hasonló cipőben? Okozott valakinek problémát? Ezen kívül eddig minden teljesen rendben van, áramlás is, ctg is.
Panorama tesztet csináltattunk a 12. héten az nem mutatott semmilyen genetikai eltérést, illetve előző héten még átlagos is volt a magzatvíz mennyisége.
jan. 12. 09:14
1/5 anonim válasza:
Az orvosod mit mondott? Ha baj lenne indítanának úgyis.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta két nap múlva újranézi. 😔
jan. 12. 13:53
3/5 anonim válasza:
Nincs gond, ne aggódj.Már bennevagy majdnem a terminusban ha úgy ítéli meg 2 nap mulva hogy jönnie kell a babának akkor jönni fog. Minden rendben lesz.Lehet addig megindul :)
4/5 anonim válasza:
Nekem is több volt, 4 nap múlva indítottak. Nem okozott problémát. Később kérdeztem az orvosomat, azt mondta, ilyenkor általában a cukortól több. (Terhelésen teljesen rendben volt.)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. ☺️
Nekem is rendben volt a cukrom, viszont most az ünnepek miatt elszaladt velem a ló, leállok a hátralévő napokig a nassolással. 😅
jan. 12. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!