Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 36.héttől el lehet már...

A 36.héttől el lehet már kezdeni inni a málna levél teát? Mennyit érdemes belőle egy nap inni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 11. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ihatod,ha szereted....de hatni nem fog. Én ittam becsülettel, mégis császár lett. Elfolyt a vizem,de semmit de semmit nem tágultam. Császár lett.
2024. jan. 11. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy szeretem-e mert sosem ittam és most sem az élvezeti értéke miatt tenném, de hátha segít valamit. Ártani nem fog, max nem is használ.
2024. jan. 11. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem finom, érdemes megkóstolni :D

Első gyerekkel ittam (39+5 és 12 óra szülés) másodikkal viszont nem ittam, mert július volt, nem volt kedvem teázgatni a melegben. 7 órás szülés a kiírt napon. Persze többedik szülés gyorsabb, szerintem nem lett volna se hosszabb se rövidebb a szülésem, ha iszom vagy épp nem iszom. De ez csak tipp, amúgy senki se tudhatja milyen szülése lett volna tea nélkül vagy éppen teázással. :D

Ja amúgy én csak este ittam első babámmal. Az íze miatt akkor is azt mondom megérte.

2024. jan. 11. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én elkezdtem inni de miután megittam kB 30-40 percel rosszul éreztem magam mindig, úgyhogy abbahagytam.

Helyette elkezdtem napi szem datolyát enni, amit már kutatással is bizonyították hogy rövidíti a vajúdás idejét és csökkenti a beavatkozások szükségességét. Na ezzel azt értem el hogy 4,5 kilóra hízott a baba...

A vajúdást nem tudom honnan kell számolni... Ha a 20 perces fájásoktól akkor 3 nap, ha a 10 perces fájásoktól akkor 1,5 nap ha az 5 perces fájásoktól akkor 11 óra volt.

2024. jan. 11. 22:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Akkor kipróbálom, aztán ha meg bírom inni, jó ,ha nem, akkor nem erőltetem. Amúgy a datolya nálam nem játszik, cukros vagyok 😏. Amúgy csak azért kérdezem ezt a tea dolgot, mert nagyon nem akarok a kiírt dátumra semennyit ráhúzni, már így is sok az egész, aztán annyira mondja mindenki ezt a teát, mondom, hátha valakinek segített valamit .

Köszönöm szépen!

2024. jan. 12. 04:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Az elsővel a 36. héttől ittam, a másodikkal nem lehetett, mert inzulinnal szúrtam magam.

Ez is olyan, mint a has kenés, ha be is jön nem tudhatod, hogy az miatt-e

2024. jan. 12. 06:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom cukorbetegség esetén nem szabad inni mert befolyásolja a vércukorszintet. Olvass utána.
2024. jan. 12. 07:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is terhességi diabéteszes voltam, és úgy gondoltam, 38. héten elkezdem inni, hátha megszületik magától és nem kell indítani a 40. héten a cukorbetegség miatt.

Ahogy elkezdtem inni a teát, másnap elment a nyákdugó, harmadik nap megindult a szülés, és 5 óra vajúdás után megszületett 3500 grammal. Hogy a teának volt-e köze hozzá, nem tudom.

2024. jan. 12. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!