Kell még a házassági anyakönyvi kivonat?
Tudni kellene, melyik kórház.
Én Vácon szültem, ott kérik a házassági anyakönyvi kivonatot, de nem kellett, hogy 300 napnál frissebb legyen.
ÁEK (régi MÁV) kórházban szülök hamarosan...
Köszi az eddigieket!
Nekem is kértek, de én ezt annyira nem értem, amikor összeházasodutnk sem kellett, hogy nem vagyunk házasok igazolás a helyi jegyzőtől. pedig az ország másik végén, ahol lakunk.
Akkor azt mondták, hogy országos nyilvántartásuk van, és mindent látnak. Ez 4 éve volt. Én a helyedben felhívnám a kórházat, nálunk volt egy külön rész, ahol anyakönyveztek.
Szia!
Ha ott szülsz ahol házasodtál nem kell. Csak ha máshol szülsz meg ha a korház ezt kifejezetten kéri!
Üdv 36h km
Ha konkrét választ akarsz, akkor hívd fel a kórházat (szülészet, iroda), mert változó.
Rendelet szerint nem adható ki másolat, hanem az eredetit kell bemutatni, de sok helyen figyelmen kívül hagyják és másolatot kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!