Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell még a házassági anyakönyv...

Kell még a házassági anyakönyvi kivonat?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem megkérdezni a dokimat:( Kell még a 300 napnál nem régebbi papír?
2010. okt. 22. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hova valósi vagy, de itt a fehérvári kórházban 90napnál nem régebbi másolatot kérnek. :S Mi is a héten voltunk kiváltani.
2010. okt. 22. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudni kellene, melyik kórház.

Én Vácon szültem, ott kérik a házassági anyakönyvi kivonatot, de nem kellett, hogy 300 napnál frissebb legyen.

2010. okt. 23. 15:50
 3/8 A kérdező kommentje:

ÁEK (régi MÁV) kórházban szülök hamarosan...

Köszi az eddigieket!

2010. okt. 23. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor nem kell a házassági kivonat, ha ugyanott (ugyanabban a városban) szülöd a babát, ahol összeházasodtatok.
2010. okt. 24. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is kértek, de én ezt annyira nem értem, amikor összeházasodutnk sem kellett, hogy nem vagyunk házasok igazolás a helyi jegyzőtől. pedig az ország másik végén, ahol lakunk.

Akkor azt mondták, hogy országos nyilvántartásuk van, és mindent látnak. Ez 4 éve volt. Én a helyedben felhívnám a kórházat, nálunk volt egy külön rész, ahol anyakönyveztek.

2010. okt. 26. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Szolnokon már nem kell hogy x napnál ne legyen régebbi, csak be kell mutatni. Csekkolják az anyakönyvi hivatalban az érvényességet.
2010. okt. 26. 13:30
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Ha ott szülsz ahol házasodtál nem kell. Csak ha máshol szülsz meg ha a korház ezt kifejezetten kéri!

Üdv 36h km

2010. okt. 26. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha konkrét választ akarsz, akkor hívd fel a kórházat (szülészet, iroda), mert változó.

Rendelet szerint nem adható ki másolat, hanem az eredetit kell bemutatni, de sok helyen figyelmen kívül hagyják és másolatot kérnek.

2010. okt. 26. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!