Poci-maci kérdése:
Általában mikor kezdődik el az előtej termelődése?
Figyelt kérdés
Most vagyok 28 hetes és mintha ilyen "fehér sebes" lenne a bimbóm ez már az előtej lenne? Vagy ilyenkor van más is ami esetleg összefügg a terhességgel?2010. okt. 22. 15:56
1/7 anonim válasza:
Nekem pont 28 hetesen kezdett szivárogni az előtej.
2/7 anonim válasza:
Nekem az előtej színtelen volt, és kb. a 24. héten volt először. Utána amúgy sokáig nem volt, csak néha-néha pár csepp. Nem is muszáj, amúgy hogy legyen előtejed. A mell terhesség alatt sokat változik, nekem volt, hogy picit kifehéredett itt-ott (mint szerintem neked is - ez nem előtej volt), volt, hogy barna pöttyök jeletek meg rajta...és volt, hogy átlátszó előtej szivárgott belőle.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkét válaszolónak!
De attól remélem lesz tejem ha esetleg nincs/nem lesz előtejem!?
2010. okt. 22. 16:17
4/7 anonim válasza:
Nem függ össze az előtej azzal, hogy később lesz-e tejed. A legtöbb anyának van tejecskéje, ne aggódj! Nekem több olyan ismerősöm is van, akinek nem volt előteje, de anyateje igen!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is utolsó így már minden oké! :)
2010. okt. 22. 16:47
6/7 anonim válasza:
Csak megnyugtatásként írom, hogy nekem (sokakkal ellentétben) a terhesség ideje alatt egyáltalán nem volt előtejem, mégis a mai napig szoptatom a most 16 hónapos ikreimet.
Szóval ne izgulj, inkább élvezd a terhesség minden pillanatát! ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Az szép remélem nekem is sikerülni fog ilyen sokáig szoptatni!
2010. okt. 23. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!