Ban, hogy ennyi csokit kívánok a terhesség vége felé?
" Most étcsokit nem tudok enni, mert a babám nem szereti valószínűleg, amint eszem egy kockával egyből hányingerem lesz tőle"
Ezt ugye te sem gondolod komolyan 🤣🤣🤣🤣
Ha a babád nem szeretné, ami a hasadban kb kizárt, mert a köldökzsinóron nem a csoki megy át, akkor se neked lenne hányingered, hanem neki 🤦♀️
Nyugodtan egyed a napi fél tábla csokikat. Csak me csodálkozz, ha úgy gurulsz majd be a szülőszobára.
Én is kívántam az édességet, ettem is. Na de nem ész nélkül.
Barátnőm csinálta ugyan ezt mint te. Na ő azért egy +20kilót összeszedett szülésig. Mert a baba kérte 🤣
Utána meg mikor elhagyta a férje mert 2x akkora lett, mint volt, még ő volt megsértődve.
Pedig előtte semmi bajom nem volt az étcsokival kedves utolsó. :) Ugyanúgy, ahogy a tonhallal sem, terhességem alatt mégis kihányom.
És nem hiszem, hogy gurulnék a végére (ami jó esetben kevesebb mint 13 nap), mivel 175 cm vagyok, 58 kgval kezdtem vékonyan és izmosan a terhességemet, most pedig 66 kgnál tartok, tehát a baba, méhlepény, magzatvíz, cicik súlyán nincs rajtam több és nem is vizesedek. De köszönöm a kedves flegma megjegyzésedet, remélem kiélted a komplexusaidat miközben ezt ideböfögted. ☺️
Nekem is voltak olyan ételek, amik a kedvenceim voltak, terhesség alatt mégis rosszul lettem tőlük, vagy nem kívántam, teljesen normális.
6-os te meg egy igazi rosszmájú perszóna vagy, egyáltalán mit foglalkoztat, hogy kinek hogy alakul a súlya terhesség alatt? Képzeld el én 25 kg-ot híztam, pedig nem zabáltam össze-vissza, egyszerűen a hormonok teljesen megborították a szervezetemet, szülés után mégis visszafogytam a tini kori alakomra, ami kb. egy anorexiás gebe szintje és még csak nem is edzettem, hanem a szoptatás és a gyerek cipelés, napi séta akkora kalória deficitet okozott, hogy hiába ettem kétszer annyit mint a férjem, mégis kórosan sovány lettem 1 év alatt.
Akit a súlya miatt elhagy a párja, az jobban is jár, ha megszabadul egy ilyen embertől. Azt viszont nem értem, hogy a te stílusod mellett hogy bír megmaradni a párod. Mit sem ér a külső, ha a belső rohad. :)
A napi fél tábla csoki pedig nem hinném, hogy ész nélküli zabálás kategória, ha mellette pedig normálisan táplálkozik az ember. A kérdező pedig le is írta, hogy proteinben gazdag étrenden van, mellette normális szénhidrátokkal, amit igazol is, hogy még 10kg-ot sem hízott terhesség végére sem.
De te biztos jobban tudod, gondolom mindenki terhes felesége körül mérleggel meg centivel rohangálsz. 🤦🏻♀️🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!