Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik legyen Viktória vagy...

Melyik legyen Viktória vagy Veronika? Miért az egyik miért másik?

Figyelt kérdés

2023. dec. 29. 18:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Veronika
2023. dec. 29. 20:43
 12/22 anonim ***** válasza:
50%
Viki a tesóm, szóval részemről az. Egy Veronikát ismerek, azt meg nem bírom, szóval belőlem ellenszenvet vált ki a másik név.
2023. dec. 29. 20:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mind a 2 név szép, de nekem a Veronika mindig jobban tetszett, ritkább is mint a Viktória. Amúgy a nővérem Veronika, én meg Viktória vagyok.😅
2023. dec. 29. 21:00
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem pont a Veronika tetszik jobban. A Vera becézés is jobban tetszik, mint a Viki. De mindkét név teljesen jó amúgy.
2023. dec. 30. 00:42
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Egyik becézése sem túl szép, de mindkét név gyönyörű. Viki szerintem jellegtelen, Vikcsiként tudom elképzelni, vagy Tori, esetleg Riaként(hogy modernebb legyen becézve), a Veronikát meg Veronka, Roni, Nika. Veronkaként gyönyörűnek tartom, jelentés alapján viszont a Viktóriát választanám inkább, illetve gúnyolhatóság terén is. Nagy szójáték ment belőle, hogy Vera mit is ver ki a suliban, előtte meg hogy verekszik. Dundi hangosabb erőszakosabb lánytípus tartozott a névhez, nekem is ellenszenves, de mivel nem beszéltem vele sosem, nem rögzült karakter a névhez. Szerintem nagyon bájos és az egyik kedvencem, "Veronka".
2023. dec. 31. 02:37
 16/22 1112 ***** válasza:
Viktoria szebb név, de a Veronika is vállalható. Utóbbit Nika-nak becézném.
2024. jan. 4. 00:12
 17/22 anonim ***** válasza:

Sajnos elfogult leszek, de Viktória. Két barátnőmet (férfi vagyok) is Viktóriának hívták, mindkettővel nagyon szép időket éltünk meg, és csak kevésen múlott, hogy az utóbbi nem tartott élethosszig. Azóta persze eltelt egy év, és most megint egy Viktória után futok. :D A barátaim már azt hiszik, hogy név-fétisem van.

Szóval én elfogult vagyok ezzel a névvel kapcsolatban. :) De becézve a Viki sokkal jobban tetszik, mint a Veronika becézett formái.

2024. jan. 4. 03:08
 18/22 A kérdező kommentje:
Viktória győzött!!!
2024. jan. 10. 16:55
 19/22 1112 ***** válasza:
Akkor ez duál-VICTORY. :D Mármint, a név is azt jelenti, hogy győzelem. :) Így dupla. :)
2024. jan. 10. 18:16
 20/22 anonim ***** válasza:
A Viktória nagyon szép név.
2024. febr. 1. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!