Tapasztalt valaki hüvelyszárazságot terhesség alatt?
Fura kapcsolat a tiétek ahol 2.terhesség és kellemetlen neked őt meg bántja az egész :O
Mi a kellemetlen? Hogy sikosítóra van szükséged? Nekem nem terhesen is sikosítóval volt kényelmes a szex, felkente és ment a menet.Nem éreztem egyáltalán kellemetlennek.Ez van, a testünket nem tudjuk irányítani.
Egyáltalán nem fura. Mi fura benne? Hogy kellemetlen nekem, hogy kívánom, de csak síkosítóval megy? Fura, hogy ki szeretném mutatni, hogy szeretem, boldoggá akarom tenni? Fura, hogy férfiből van, és bár érti, de a törékeny férfi egonak azért ez rossz, pedig amúgy abszolút nincs ilyen gondunk? Fejtsd már ki, kérlek, hogy hogyan is értetted!
:O
Micsoda következtetéseket vonnak le itt egyesek.. És mi vagyunk a furák.
Szia. Mi Lactacyd vízalapú síkosító gélt használjuk. Nekem bevált, nem csíp meg semmi ilyesmi pedig nekem ott lent mindenre érzékeny de erre nem.
Dm-ben szoktam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!