Kismamik! Milyen fajta cumit és cumiüveget vesztek a babának? 1-1 db kell belőlük?
Van babakelengye listám,de ott nem írja csak,hogy cumi meg cumisüveg.A bőség zavara van a boltokba:).
25 hetes
amit próbáltam és jó:
avent - később lehet itatófejjel is - szóval praktikus
mam ultivent - a cumija nagyon jó és a fogása is
üvegből nem vennék.
igen ált. elég egy egy darab egy kicsi 125 v. 150 ml-es viznek v. gyümölcslének esetleg a tejnek ha mentek valahová.
és később egy nagyobb 250 v.260 ml-es amikor már többet iszik ez olyan 7-8 hónapos kor körül lesz.
tápszer:
ha tápszert kell kapnia akkor jóval több 6-8 db. cumisüveg kell de ezt meg ne vegyétek előre mert nem lehet tudni.
ha fejnél később tejet érdemes olyan cumisüveget venni amilyen a mellszivó és ford. olyan mellszivót amilyen a cumisüveg
Én chicco-t vettem, de sohasem használtam. Szerintem várd meg vele a babót, azt úgy is kapsz bármelyik üzletben.
Az itatópoharunk Avent volt. Azzal is meg voltam elégedve.
Cumisuvegbol vettem Tommmie Tippee-t, meg Chiccot, es az Aventos mellszivohoz adtak cumisuveget is ugyhogy Avent is van.
Cumit nem veszek neki, megprobaljuk anelkul...
Egyenlőre ne vegyél neki játszócumit, hátha nem kell.
Cumisüvegből kettő kicsi, 125 ml-es elég. Egy víznek, egy meg tartaléknak, ha esetleg szükség van rá tápszernek.
Nekünk nem kellett, így később ebbe kapott gyümölcslét.
Én Aventeset vettem. Jó, mert lehet variálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!