Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 33.héten még pozitív a...

A 33.héten még pozitív a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Egyszer olvastam valahol még régebben, hogy a terhesség vége felé már nem mutatja a Hcg-t a terhességi teszt. Ez tényleg így van? 33.hétben vagyok és érdekel a dolog, bár mondjuk ezért nem veszek tesztet, de más biztos csinált ilyenkor kíváncsisàgból.
2023. dec. 19. 13:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem könnyű lesz mert be vagyok tojva. Neked első baba?
2023. dec. 19. 16:13
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Első baba szintén.Eddig nem voltam befosva, most hogy közeleg a" nagy pillanat" annál inkább.Tökéletes terhességem volt hálistennek, mondjuk azt hogy probléma mentes 🥰🙏 Hánytam eleinte de utána minden szuper volt.Remélem neked is?
2023. dec. 19. 16:17
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát én sem panaszkodom, nekem csak émelygés volt az elején, de aztán a 17.hét körül minden ilyen dolog elmúlt, a 19.héten megmozdult és azóta pörög ezerrel. Bár mindig van egy kis aggodalomra ok, főleg mert parás vagyok alapból és nehezen jött össze a baba és hát mindig mondanak valamit, ami miatt idegeskedhetek. De hát ez ilyen. Majd ha kint lesz, akkor meg azért fog az ember félni. Már én is várom nagyon ,hogy vége legyen és itt legyen kint a baba, bár rettegek a szüléstől.
2023. dec. 19. 16:34
 14/25 A kérdező kommentje:
A progeszteron tartja fenn a terhességet és attól indul be a szülés,ha a progeszteron szint hirtelen leesik. Pl lombiknàl nem a semmiért kell az első 12 hétben progeszteron pótlás.
2023. dec. 19. 17:46
 15/25 anonim ***** válasza:
14# biosztudás, nézz már magadba 😂
2023. dec. 19. 17:47
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Es a hcg hormonnak mi a szerepe?
2023. dec. 19. 17:58
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem kell ám sértegetni, ha én sem sértegettem senkit. Ha csak bunkón megy a válaszadás, akkor nem kell válaszolni, mert így meg megy a jelentés, és akkor egy-egy.
2023. dec. 19. 18:04
 18/25 anonim ***** válasza:
Meg egyszer megírom, hogy a hcg által termelődik a progeszteron. Latom itt a felvilágosult fejek jól röhögnek de magukat röhögik!
2023. dec. 19. 18:08
 19/25 A kérdező kommentje:
A sárgatest=progeszteron akkor is termelődik, ha nincs Hcg. Ez ugye megvan?
2023. dec. 19. 18:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Most mar ezzel nem szeded ki magad, kérdező, olvass meg néha ezt azt nem halsz bele. Nem futtatom veled az agyam, fogalmad sincs semmiről itt ott légben lóg ez az de latom nem hagyod magad
2023. dec. 19. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!