Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális szerintetek, hogy...

Az normális szerintetek, hogy nincsenek annyira terhességi tünetek?

Figyelt kérdés

Még csak 6 hetes vagyok, jövő héten megyek majd orvoshoz, viszont amiket mindenhonnan hallani, legalábbis az ismerősi körünkben, az émelygés, reggeli rosszullétek ezek nálam nincsenek. Egyedül a melleim fájnak, úgy érzem eléggé be vannak durranva, érzékenyek. Félre ne értsetek, nem hiányzik a hányás pl. csak annyira tipikus tünete a terhességnek, azért is kérdezem.

Vagy lehetséges, hogy majd ezután jönnek még ezek a dolgok…

2023. dec. 15. 08:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak a melleim fájtak egészen a 7.hétig. Már elhittem, hogy megúszom. Aztán egyik napról a másikra kezdődött a hányinger. Semmit nem kívánok, semmi nem is esik jól, de ha üres a gyomrom még rosszabb. Egész nap ez az ördögi kör megy. Percről percre változik az erőssége is. Már most nehezen viselem. Holnap leszek 8 hetes, remelem nem tart sokáig.

Remelem te szerencsésebb leszel és megúszod :D

2023. dec. 15. 10:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Na baszus akkor még bármi lehet… :D Kiváncsian várom, majd megírom!
2023. dec. 15. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az elsőnél kb semmi bajom nem volt(teljesen egészséges), egyedül a joghurttól hánytam. Most a másodiknál, 7. héttől a 12. hétig állandó hányinger, hányás, hasgörcs. Most a 14. héten kezd visszajönni a hányinger. Minden terhesség más
2023. dec. 18. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!