Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány éves korig érdemes...

Hány éves korig érdemes teherbe esni? Ha nincs apa jelölt van más mód ?

Figyelt kérdés

A legnagyobb kétségbe esésembe írom ki ezt a kérdést . Egy nagyon csúnya szakítást próbálok feldolgozni . Ha ez nem lenne elég ketyeg a biológiai oram is . 28 éves vagyok .

Hány éves korig lehet gyereket szülni ? Tudom van, aki 40 évesen is és társai de lehetőleg kockázatmentesen . Illetve amilyen szerencsétlen vagyok a szerelemben az is lehet hogy sose lesz férjem . Ha minden kötél szakad egyedül is meg lehet oldani ? Van valami donor vagy hasonló ? Tényleg teljesen kétségbe vagyok esve .

2023. dec. 14. 00:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal fontosabb, hogy egy JÓ kapcsolatban legyen gyereked, mint az, hogy mindegy, csak legyen. Teljesen más a lelkület. Ha mindenáron szeretnél és nem jön hozzá a társ, akkor lehet, hogy 38-40 évesen már gondolkoznék donor témán, de addig... ugyan kérlek. Van még időd megtalálni a szerelmet és lehetőséged családban felnevelni azt a gyereket. :)
2023. dec. 14. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem 35 a reális max, nyílván afölött is lehet, de sokkal jobban megviseli a testet
2023. dec. 14. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!