Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális,ha két hét alatt...

Normális,ha két hét alatt normális mennyiségű evéssel 2 kilót híztam? (29.és 31.hét között?

Figyelt kérdés
Eddig összesen 7,5kg volt rajtam, na most ez már valószínű a 10-hez közelít sajnos .
2023. dec. 8. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínű víz lesz inkább. Lehet több szénhidrátot fogyasztottál ami jobban megköti vagy sósabb ételeket ettél, ami szintén. A java hízás egyébként a 3. trimeszterben szokott lenni.
2023. dec. 8. 22:05
 2/8 anonim ***** válasza:
5 hét alatt híztam 2.5 kg-t a 28-33 hét között.Nem kell megijedni szerintem.
2023. dec. 8. 22:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vizesedek hála istennek, bár tény, hogy jobb az étvágyam és több édességet is eszek, de igyekszem magam visszafogni, mert azért még messze a vége és nem akarok 20 kilót felszedni mondjuk.
2023. dec. 8. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Én a 20. héttől kereken heti 1 kilót híztam, pedig nem ettem többet mint máskor.

Igen, 20 kiló lett a vége, de nem katasztrófa, 1 héttel szülés után már 11 kiló le is ment belőle.

2023. dec. 9. 06:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Én már akkor híztam, amikor nem is tudtam, hogy terhes vagyok. Nem ettem többet, vagy mást, mégis ragadtak rám a kilók kb a 18. hétig, utána meg akármit ettem, beállt egy kiszámítható növekedés.

Egyébként én látom magamon zuhanyzás közben, hogy hol híztam, a mérleg is mutatja, de mások szerint nem látszik, úgyhogy ebben biztos a baba súlya meg a víz is benne van.

2023. dec. 9. 11:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen utolsó, ez biztos is hogy így is van. Én ma pl még csak egy Müller cukormentes tejberizst ettem , aztán mégis a tegnapi súlyomhoz képest, majdnem egy kilóval több vagyok, pedig ma étvágyam sincs.
2023. dec. 9. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Akár látod, akár nem, ha 1 nap alatt 1 kilóval több vagy a semmi más nem lehet, mint víz.
2023. dec. 9. 13:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok több egy nap alatt egy kilóval. Az előbb megint annyi voltam, mint tegnap este. Szóval nagyon ingadozik ez nálam. Mondom, most két hét alatt hiztam 2kg-ot. De hát most jön majd a nagyobb hízás, mert a baba is most növekszik nagyon.
2023. dec. 9. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!