Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » November 13 volt az utolsó...

November 13 volt az utolsó menstruációm és ma egyértelmű pozitív tesztet kaptam valakivel volt már ilyen Terhes vagyok? (Nagyon örülnénk 2 éve próbálkozunk Köszönöm válaszokat előre is

Figyelt kérdés
Pozitív teszt
2023. nov. 30. 18:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy rendes menstruáció volt? Nem csak egy kicsit vérezgettél? Rendesen elöntött a vér ahogy szokott?
2023. nov. 30. 21:07
 12/27 A kérdező kommentje:
Igen ezért csodálkozom viszont hamarabb jött 4 nappal
2023. nov. 30. 21:10
 13/27 anonim ***** válasza:
Hát nem annyira tűnik normálisnak. Szerintem minél előbb orvoshoz kellene menni, hogy jó helyen van-e az a terhesség….
2023. nov. 30. 21:23
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerős, rendesen menstruált, ment rákszűrésre ott közölték vele 4 hónapos terhes.

Én is így születtem, kicsit kevesebb volt a vérzése anyunak, de nam annyira, hogy gyanakodjon, csak mikor már puffadt és furán érezte magát (3.gyerek vagyok, nem volt terhes tünete) már azt hitte valami rák😁, ment dokihoz, ő is 4 hónapos volt már, így maradtam.

2023. nov. 30. 22:07
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem a vérzésed után fogant, arra mérget vehetsz.
2023. nov. 30. 22:25
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod remélem mindeb rendben lesz
2023. nov. 30. 22:26
 17/27 anonim ***** válasza:

Igen , nekem is volt olyan,hogy pozitív lett a tesztem.

39+5 hkm

2023. nov. 30. 23:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Csinalnek a helyedbe masik fajta tesztet is! November 13.a volt meg w menszeszed ilyen eros pozitiv haaat nem tudom azert gratulalok!
2023. dec. 1. 01:56
 19/27 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló volt 2020-ban...

10.28. volt az utolsó vérzésem (nem emlékszem, hogy milyen volt, de viszonylag átlagos lehetett, mert nem gondoltam semmire, egyértelműnek vettem, hogy megjött és kész).

Aztán nagyon fájt a mellem napokig, majd volt egy kis narancssárgás pecsételésem is, akkor csináltam egy (azaz három) tesztet, ugyanolyan volt a tesztcsík, mint a kontroll, még délután is... ez volt november 18-án!

Sajnos missed ab lett a vége, addig rendesen fejlődött, két vizsgálat között szépen nőtt, aztán egyszer csak elöntött a vér :( Aznap még látszott a pulzálás, de két nap múlva már kisebb volt, életjelek nélkül :(

Ilyen erős teszttel szerintem menj orvoshoz mihamarabb!

Sikeres terhességet és boldog babavárást kívánok!

2023. dec. 1. 08:21
 20/27 A kérdező kommentje:
Csináltam 3 különböző tesztet az negatív nem tudom milehet jövő héten elmegyek orvoshoz
2023. dec. 1. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!