November 13 volt az utolsó menstruációm és ma egyértelmű pozitív tesztet kaptam valakivel volt már ilyen Terhes vagyok? (Nagyon örülnénk 2 éve próbálkozunk Köszönöm válaszokat előre is
Van egy ismerős, rendesen menstruált, ment rákszűrésre ott közölték vele 4 hónapos terhes.
Én is így születtem, kicsit kevesebb volt a vérzése anyunak, de nam annyira, hogy gyanakodjon, csak mikor már puffadt és furán érezte magát (3.gyerek vagyok, nem volt terhes tünete) már azt hitte valami rák😁, ment dokihoz, ő is 4 hónapos volt már, így maradtam.
Igen , nekem is volt olyan,hogy pozitív lett a tesztem.
39+5 hkm
Nekem hasonló volt 2020-ban...
10.28. volt az utolsó vérzésem (nem emlékszem, hogy milyen volt, de viszonylag átlagos lehetett, mert nem gondoltam semmire, egyértelműnek vettem, hogy megjött és kész).
Aztán nagyon fájt a mellem napokig, majd volt egy kis narancssárgás pecsételésem is, akkor csináltam egy (azaz három) tesztet, ugyanolyan volt a tesztcsík, mint a kontroll, még délután is... ez volt november 18-án!
Sajnos missed ab lett a vége, addig rendesen fejlődött, két vizsgálat között szépen nőtt, aztán egyszer csak elöntött a vér :( Aznap még látszott a pulzálás, de két nap múlva már kisebb volt, életjelek nélkül :(
Ilyen erős teszttel szerintem menj orvoshoz mihamarabb!
Sikeres terhességet és boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!