28.héten ha indítják a szülést, akkor császáros lesz?
Imádkozom értetek ❤️
Kérlek írj mindig, mindennap mit mondtak, mik a fejlemények.
Amúgy a kérdésedre a valasz:
Mivel fejlenlen a baba, valószínűleg belehalna ha természetesen jönne. Ezért a császár. Igaz az én fiam 40 hétre lett császáros, de ha lent jött volna, tuti meghal. 😔
Nem kell félni a császártol, vegyél hasleszoritot, sokat segít a joves menesben. Minél többet mozogj, ne feküdj csak, minél többet mozogsz annál szebben, jobban és gyorsabban gyogyulsz❤️
Több orvos is nézett? Én akár maganba is elmennek nézzenek rá tuti ami biztos alapon.
A másik hogy nekem már 30 hetesen azt mondták hogy nem kap elég tápanyagot a kicsi, koraszülött lesz, 2 kg se. Ehhez képest mint írtam 40 hét, közel 4 kg. Mas miatt kellett a császár igaz (szivbetegen született) de a gép sokat tévedhet. Menj el akar több orvoshoz is. Több szem többet lát alapon.
28 hetesen már 1 kg felett kellene, hogy legyen szegénykém. 500 gr az kb 23-24 hetes súly :( ha csak nem nagyon kistermetűek vagytok.
Sajnálom, hogy ez nem derült ki hamarabb. Kívánom a legjobbakat a babának is és Neked is!
A császár nem könnyű,hazudnék ha azt mondanám. De ki lehet bírni.
A babáért mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!