Nub theory szerint gondoltam. A "nub" az a rész, amiből a nemi szervek alakulnak ki a 16. hétre. Ha párhuzamos a gerinccel, akkor valószínűleg lány lesz, ha 30 fokos vagy annál nagyobb szögben emelkedik, akkor fiú lesz a baba. Az érdekelne, hogy - bár nem a legjobb szögből lett készítve a felvétel - az a kis bütyök (nub) inkább párhuzamosnak vagy kiemelkedőnek látszik-e.
Itt a 3D képen is látszik, hogy emelkedik a "nub", vagyis FIÚ a baba: [link]
Ezek pedig a gerinccel párhuzamos, hosszú LÁNY nub-ok:
Bocsi de 12 hetes genetikán egy sima uh képből még én is megmondtam hogy lany lesz a babám és az orvos is.
Ebből a képből semmi sem látszik. Amúgy meg az orvos megmondta volna ha látja!!!!!!
Bár biztos ti okosabbak vagytok mint az orvos aki ezt tanulta és valószínű ezt a teológiát is ismeri
Azt miből gondolja a facebook-os csaj, hogy a femur takarja el a lényeget? Ez egy 3d ultrahang felvétel, de a képalkotás nem volt sikeres. Jobb felvétel kéne.
Genetikai vérteszt nincs esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!