Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sárgás folyás terhesség alatt?

Sárgás folyás terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A terhesség alatti folyás mindig sárgás színű a tisztaságin?

Wc-papíron teljesen átlátszó, csak a betéten látom a sárgás árnyalatot. Másfél hét múlva megyek orvoshoz, egyébként nincs panaszom, nem viszket, nem csíp, nincs szaga, viszont a mennyisége kicsivel több lett, főleg, ha többet mozgok.

Ezt mások is tapasztalják, vagy tenyésztést kéne kérnem?

29 hkm

2023. nov. 18. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
igen 30 hetes vagyok sárgás nekem is a tisztasági betéten.Nekem alapból sárgás folyásom volt terhességem elött is.Nincs baj nyugi
2023. nov. 18. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Múlt héten szültem. Csatlakozom az első válaszadóhoz. Végig sárgás színű volt, hol több, hol kevesebb.
2023. nov. 18. 21:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Figyelni fogom és ha bármilyen tünet jelentkezik, hívom az orvosom, de addig akkor nem izgulok! :)
2023. nov. 18. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze ha viszket, csíp pisilésnél vagy esetleg fura szagú vagy más szinű folyásod van mint fehér vagy sárga akkor érdemes kivizsgáltatni :) Addig nincs gond :)

2023. nov. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!