Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos nagyon késön derült...

Sajnos nagyon késön derült ki,hogy terhes vagyok addig éltem az életem (munka, stressz, cigi)és most félek nehogy baj legyen. Ugye nincs nagy baj?

Figyelt kérdés
.17-hetes vagyok.a nyakiredö és minden más adatom jó.nem rég vették le a vérem nagyon félek az eredménytöl.irjon már olyan kismama aki ilyen vagy hasonló helyzetben volt vagy van.ugye nem lehet baj???????????
2009. jan. 3. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nos teljes biztonsággal még az orvosok sem nyilatkoznak hogy minden rendben van a babával ("ultrahang csak szűrővizsgálat mellyel a fejlődési rendellenesség teljes mértékben nem ismerhető fel") ezért mi is csak akkor tudjuk meg hogy teljesen egészséges amikor megszületik és utánna amikor rendesen fejlödik meg minden. De szerintem nem kell ennyire paráznod, nagyon sok kismamát látok és ismerek akik nem hagyták abba a dohányzást még a szülés elött is elszívnak eggyett és nincs semmi bajuk a babának.

Ha az eddigi eredmények jok akkor szerintem nem lesz gond a babával.:))

Üdv 35 hetes kismama

2009. jan. 3. 08:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól hogy bulizós csaj voltál és bagóztál még nem kell arra gondolni, hogy beteg lehet a babád. Az első hetekben nincs is állítólag biológiai kapcsolat az anya és babája között, úgyhogy nem károsíthattad olyan könnyen. Az UH-n és a vérvételen súlyos genetikai betegségeket szűrnek, az pedig nem függ közvetlenül össze a cigifüsttel, alkohollal, szerintem. Tök egészséges életet élő embereknek is lehet simán beteg babája, sajnos. Tehát attól semmikép se tarts, hogy komoly károkat okoztál a babádban. Nyugi és inkább szeretgesd, meg dumálj neki, hogy növögessen, szépüljön ügyesen!
2009. jan. 3. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!