Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet méhen kívüli?

Lehet méhen kívüli?

Figyelt kérdés

Pcos mellett múlt héten lett pozitív tesztem, holnap megyek orvoshoz először. Teljesen váratlanul ért, minket mivel több orvos is azt mondta lombikkal lehet gyerekem.

Szeptember 18án jött meg utóljára, viszont mivel elég ritkán jön meg nem is gondoltam, hogy most esetleg baba lehet úton, főleg úgy, hogy október 19én voltam nőgyógyásznál, akkor ugyanis nem látott semmi erre utaló jelet, kivéve valami folyadékot, amire azt mondta ciszta lehetett és kidurranhatott, nem kell vele foglalkozni. Viszont nem emlékszem, hogy a méhemen belül, vagy a méhemen kívül látta-e, és igazából kicsit aggaszt a dolog.

Ettől független minden eddig úgy alakúl, ahogy a nagy könyvben megvan írva, non-stop hányinger, undor, apróbb has szurkálódások, fáradtság.

2023. nov. 12. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet. De mégnagyobb az esély arra, hogy belül van.

Miért nem nézed meg amúgy a leleted?

2023. nov. 12. 21:20
 2/11 A kérdező kommentje:
A leleten nincs erről szó.
2023. nov. 12. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyadékot látott, azt le kellett írnia.
2023. nov. 12. 21:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Nincsen rajta, megmutattam a házirorvosomnak utána, amikor még nem volt pozitív tesztem.
2023. nov. 12. 21:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Off: Majdnem minden PCOS-s nőnek ezt mondják. Nekem is azt mondta a nőgyógyász, hogy hormonkezelés kell majd és hogy nehéz lesz természetes úton teherbe esnem.. Első hónapban sikerült.

Azt gondolom, hogy egy ilyen 'népbetegség' esetében, mint a PCOS nem kellene lombikkal és horminkezeléssel ijesztgetni a nőket. Biztosan vannak esetek, amikor a PCOS megnehezíti a teherbeesést, ezt nagyon sajnálom és mielőbbi babavárást kívánok nekik.

On: Október 19-én - 4 hetesen - még sok mindent nem láthatott, akkor sem ha akkor már terhes voltál. Nálam 5 hetesen látszott a petezsák és a szikhólyag, egy héttel korábban szerintem még kb. semmi. Szóval csak ezek alapján nem gondolnám, hogy méhen kívüli lenne (a ciszta lehet ettől független is). Szurkolok, hogy jól alakuljon a holnapi vizsgálat! :)

2023. nov. 12. 21:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen #5!
2023. nov. 12. 21:26
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Annó anyukámnak is azt mondták, hogy nem lehet gyereke, mert a méhe nem úgy áll, meg cisztái voltak/ vannak, mégis itt vagyok. Nekem is találtak cisztákat, de nen mondták, hogy ne lehetne vagy valami.
2023. nov. 12. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A folyadék amit az orvos látott lehetett a tüszőrepedéstől. Ha össze-vissza vannak a ciklusaid a pcos miatt simán lehet, hogy pont a vizsgálat környékén volt ovulációd, ahhoz a múlt heti pozitív teszt stimmel is.

Ne ijedj meg ha kisebb lesz UH-n, mint menstruáció szerint kellene lennie, attól hogy valószínűleg később lehetett ovud még lehet teljesen egészséges terhesség. :)

2023. nov. 12. 22:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Tűkön ukve várom a mai vizsgálatot!
2023. nov. 13. 09:31
 10/11 anonim válasza:
46%
Mesélj, kérdező. Megvolt a vizsgálat?
2023. nov. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!