Kinek mikor szállt le a hasa, ha egyátalán leszállt? Szülés előtt mennyivel? Én 32 hetes leszek hétfőn, de már leszállt. Első baba. Mondjuk sajnos nyitva is vagyok
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 08:43
1/12 anonim válasza:
Elsőnél nem szállt le.
Másodiknál 30.héten. onnan mindenki azt mondta, napjaim vannak vissza. 39.héten szültem
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem törvényszerű hogy azérr szállt le esetleg mert tovább nyíltam és jönni szeretne
Egyébként vasárnapi uh-n még faros volt, a csütörtökin már koponya végű, és kb tegnap óta érzem hogy leszállt a hasam
2023. nov. 12. 08:47
3/12 anonim válasza:
Nem, nem törvényszerű..
Nyugodj meg és 32hetesen ne akarj még szülni.
4/12 A kérdező kommentje:
Természetesen nem akarok. Cssk első babánal ijesztő amikor aztmondják hogy kinyíltál, és bármikor jöhet
2023. nov. 12. 09:06
5/12 anonim válasza:
Nem törvényszerű, én a 39. hétben vagyok, és még mindig nagyon fent van a hasam, miközben a dokim szerint a vizsgálat alapján úgy állok, hogy bármikor indulhat a szülés.
6/12 anonim válasza:
17hetesen kinyílt a méhszajam.
32 hetesen leszallt a hasam.
36hetesen elment a nyákdugó
37hetesen beilleszkedett a feje, akkor azt mindta a doki, hogy napjaim vannak.
40+3nál járok.
7/12 anonim válasza:
Nem szállt le, mert nem is volt hova. Óriási terhem volt mindkettővel. Másodikkal korán nyíltam, tüdőérlelőt is kaptam. 38. héten szültem mindkétszer
8/12 A kérdező kommentje:
Enis kaptam egy hete 2 tudoerlelo injekciot
2023. nov. 12. 09:55
9/12 anonim válasza:
Nem vettem észre semmilyen leszállást, sem az arcomon torzulást.
10/12 anonim válasza:
Has leszállás, nem mindenkinek jön elő. Leszállás nélkül is, meg indul a szülés. Nyitva vagy, az nem mindig veszélyes. Simán kihuzod, sokáig a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!