Pisilés közben rózsaszínes “váladék”?
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok és ma reggel az egyik pisinél apró halvány rózsaszínes (nem is tudom pontosan minek nevezzem) váladékot láttam. Tényleg pici volt és azóta semmi. Hívtam a dokimat még nem értem el, ezért addig várok, hátha valaki tapasztalt hasonlót.2023. nov. 9. 10:45
1/3 anonim válasza:
Én bemennék az ügyeletre. Nekem sajnos így kezdődött a vetélés, DE az sokkal korábbi terhesség volt.
2/3 anonim válasza:
Félidőtől rendszeresen apró kis vérpötty volt a fehérneműn. Se törlésnél, se semmikor. A dokim megnézett, semmit nem látott konkrétan. Többször is megnézett. Aztán 1x pont UH előtt közvetlen pisilésnél egy nagyobb vérfolt,az már törlésnél is látszott a papíron. Konkrétan semmit nem látott akkor sem, szó szerint. Láttam, hogy alig hiszi el, hogy volt, mert 0 nyoma volt ennek. Nekem rendszeresen aranyerem volt sajnos, hiába csináltam bármit, ő erre fogta, hogy onnan ezek az aprók. De biztos, hogy nem az volt. Vagy hajszálerek pattantak el. Nem volt semmi gond egyébként ebből, nem lett baj. Nézesd meg magad mindenképpen, menj be szerintem is. Szorítok!
3/3 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, egy pötty törlésnél, pisilés után kb. 26 hetesen. Bementünk az ügyeletre, de semmit nem láttak. Nem is értették minek megyek a semmivel éjfélkor. Azt mondták, talán vesekő távozhatott, és az kicsit felsértette a húgycsőnél. A hüvely teljesen ép volt szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!