5 és fél hetes terhes vagyok? Barnázásom van és néha egy kis vér. Aztmondták 12 hetes korig ez normális. Szerintetek is?
Figyelt kérdés
Járt már valaki így?2023. nov. 8. 10:54
11/14 anonim válasza:
Én is véreztem,elég sokat,utrogestant kaptam,attól sem múlt el…7.héten kezdődött ,10.héten múlt el,13.héten megint véreztem 2napig ,aztan elmúlt.Hematóma nincs,nemtudják mitől volt..Nagyon sokan pecsételnek,meg barnáznak terhesség alatt..Általában nem szokott belőle vetélés lenni.Már 16hetes vagyok.3hete nem véreztem. Utrot még szedem,de már kezdem csökkenteni.Azért írom most ezt,mert én is rengeteget kerestem a válaszokat,hogy mégis miért vérzek,és vetélés lesz e belőle,meg hogy más is járt e így…Nagyon sokan vannak így,én erre jutottam.Az orvosok sem tudták megmondani mitől lehetett.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem igazán léptem ide be az utóbbi időben szóval most válaszolok decemberben missed ab-om volt...sajnos megállt a fejlődésben:(
ápr. 25. 10:16
13/14 anonim válasza:
#12! Nagyon sajnálom, de ne add fel! Én akkor még a vetélésemről írtam neked, de pont abban a hónapban terhes lettem újra. Az is rosszul indult, volt vérzés, sokkal durvább, mint az előzőnél, de úgy tűnik makk egészséges, mindent túlélt.😁 Itt ficánkol, 23 hetes vagyok vele. Legközelebb neked is sikerülni fog!
14/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek:) nem adjuk fel így van legközelebb minden rendben lesz, köszönöm a bíztató szavakat!
ápr. 30. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!