Normális, hogy séta után le kell feküdnöm?
Sziasztok. Egy magam szoktam sétálni a kutyámmal. 23 hetes vagyok, nincs úgymond túlsúlyom, alapjáraton sportosnak tartom magam.
Azonban katasztrófa, kapkodok már most a levegőért. Gyenge a lábam, a karom, a kutya nem húz úgymond, csak haladna, ahogy eddig is, de én meg már nem bírok úgy. Próbálom tartani a tempót, gyors gyaloglást, mert talán jót tesz, szeretném ezt a mindennapi tevékenységet megtartani, hàtha jótékony.
Azonban ha haza érek legalább 15 percre egyből le kell feküdnöm, mert dőlök össze a gyengeségtől.
Túl alacsony sajnos a vérnyomásom. Kávét meg teát reggel szoktam inni, de nem nagyon hat.
Ti hogy bírjátok a sétát?
Köszi a válaszokat. :)
Mivel még amúgy elég kicsi a hasam, nem érzem a terhét, hisz még csak fél kiló a baba, meglep, hogy már most gyenge vagyok Még hol a vége és nagyon meglep ez, hogy egyszerűen muszáj lefeküdnöm, nincs más választásom.
Sajnos nem dolgozom már 1 hónapja. :( Mert veszélyes volt rám nézve a munka. Ez kicsit elszomorít, mert elég hamar el kellett jönnöm.
Sportoltal terhesség előtt?
Ha pihenni vágysz, hát pihenj.
Igen. Otthon mindennap tornáztam 1 órát.
Plusz mindennap bicikliztem 20 percet mielőtt teherbeestem, illetve mindennap sétáltam egy órát.
Nehezen jött a baba, ezért is sportoltam sokat, plusz nyár volt, jó idő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!