Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első lombik. Et+ 9 napnál...

Első lombik. Et+ 9 napnál járok.. 1. Kérdés szerintetek mennyi az esély,hogy be tud a baba ágyazódni ? 2. Kérdés : 05. -én Kellene megjönnie, 06. -án Kell mennem vérvételre. Ha nem jön meg addig az jó jel, vagy a hormonok miatt ez lényegtelen?

Figyelt kérdés

IR-es úgy vagyok,hogy soha nem kaptam rá gyógyszert és diétáznom sem kellett nagyon, mert bezuhan a cukrom a terhelésnél nem felmegy. (0: 5 60; 4,7 120: 4.1) emelett az Amh 0.95 (34 vagyok) mthfr mutációm van (szedem az asp protectet) és pajzsmirigy alulműködésem van (1.8 volt a legutóbb mert szedek rá gyogyit) 3 éve nem jön össze mert elvileg nincs érett petesejtem. A páromnál minden szuper sőt... tehát elvileg ez a baj,hogy nincs mit megtermékenyíteni nálam..de ugye addig,hogy beágyazodás vagy terhesség sosem jutottam el. És tudom, hogy az ir itt gond lehet és még a sok bajom (laktoz,fruktóz, a gliadin tesztem is pozitív lett :/) félek hogy nekem ez se fog konnyen menni.

Eddig kibirtam hogy ne irogassak fórumra, de már sok a kétely bennem. Hátha van akinek van tapasztalata

Semmi tünetem nincs jelenleg. Annyi talan h mindennap görcsölök kicsit,tegnap volt hányinger reggel , de már pl semmi. Szóval ezek lehetnek a prog. Is gondolom

Koszi

2023. nov. 4. 09:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségéket hozzászólasokat.

9#lehet persze. De ezt az elsönel, kinek higyj ,bizz ért e hozzá ezt az elsőnél én nem tudtam.azt sem tudtam a csajok akik sokadjára vannak ott miről beszélnek. Én csak hagytam,hogy csinálják, történjenek a dolgok.. :/

8#ma kellene megjöjjön és hát itt ez a 2 furi teszt.

De remélem vam oda benn valaki azért :(

Még egyszer köszi mindenkinek.

2023. nov. 5. 08:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem ma kell megjönnie, lombiknál nem kell a rendes ciklust nézni. Úgy kell nézni, hogy a leszívás napja +14 nap a "nemvárt".

A kapott gyógyszerek (injekciók) kikapcsolták a rendes ciklusod.

2023. nov. 5. 09:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Ahham... koszi, a végére már valami tudni is fogok :D akkor az nem ma, hanem holnap van. Köszi szépen :)
2023. nov. 5. 09:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy sajnos nem tudja az ember előre. Én is így voltam. 3 lombikot toltak végig rajtam feleslegesen. Majd közölték soha nem lehet közös gyerekünk. Ezután találtam jó endo dokit, aki rendbe rakott. A 4. lombikból megszületett a fiunk. (A párom miatt kellett a lombik)
2023. nov. 5. 12:12
 15/19 anonim ***** válasza:
A halvány pozitív is pozitív a lényeg hogy időn belül legyen látható.
2023. nov. 5. 13:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem is hasonló a terheléses eredmenyem, mint a kérdezőnek (0: 4,7 ; 60: 4 ; 120: 3,2)

Endokrinológus nekem is csak annyit mondott, hogy 2-3 óránként egyek, főleg lassan felszívódó CH-t, és ennyi. Nekem erre azt mondta, ez nem IR... de most kicsit elbizonytalanodtam, érdemes lenne másodvéleményt kérni? 🤔

2023. nov. 5. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen. Keress egy ir specilaistát. Valószínűleg nagyon durva inzulin értékeid vannak, ha már 60 percre is zuhan a cukrod.
2023. nov. 5. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves 17-es! Közben annyira elbizonytalanodtam, hogy kiírtam egy kérdésben, de ide is beteszem az inzulin értékeket :

Inzulin: ( uIU/l)

0p: 3,7

60p: 24,09

120p: 9,98

De a kérdés alatt válaszolók is azt írták, endokrinológusok is más más véleményen vannak... szóval, fogalmam sincs 🥲

Remélem, ha lombikra kerül a sor, nem ez okozza majd a gondot 🙏🏻

Köszönöm a válaszod! ❤️

2023. nov. 5. 17:23
 19/19 anonim ***** válasza:
5 pontos terhelés kellett volna. Neke szinte biztos, hogy 30 percnél száll el az inzulin, mert már 60 percre lenyomja a cukrod.
2023. nov. 6. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!