Egy kicsit nagyon kétségbe vagyok esve. Már volt egy
korai vetélésem májusban. Lentebb kifejtem. Voltál már
hasonló helyzetben?😞
Mennyire szokott pontos lenni a mensid? Mi a leghosszabb ciklus ami előfordult? Követed az ovulaciot? Volt esetleg ebben a hónapban Antibiotikum kúra vagy betegség ami befolyásolja a ciklust?
2023. nov. 3. 19:58
Én 7 hetes terhes voltam, mikor először voltam dokinál. 18mm szabályos petezsákban 3x3 as szikholyag volt. Már akkor mondta a doki, hogy ez elég karcsú 7 hetesen.
1 hét mulva kontrollon azt mondta, hogy 22mm a petezsák, 4x4 a szikhólyag. Ki is írt műtétre.
Ra 1 hétre, tehát a 9.héten műtöttek. Addigra hosszúkás, deformált lett a petezsák. Azt mondták, hogy már ez is ok a műtetre, ha nem szabályos.
Hogy őszinte legyek, nemsok esélyt látok rá, hogy minden oké.
2023. nov. 3. 20:14
Ez rosszul hangzik, nem élő terhesség sajnos. Következő hasin ha embrió sincs, akkor műtét.
2023. nov. 3. 20:38
4/10 A kérdező kommentje:
A vetélés előtt 32 naposak voltak a ciklusaim, ez utána megugrott 42re. Sosem figyeltem mikor ovulálok, úgy voltunk vele jön, amikor jönni akar. Mondták, hogy a megnyúlt ciklus miatt később foganhattak. A 8. hétig azt mondták érdemes várni, hisz sosem tudni, de eléggé meg vagyok ijedve.
Tudni kéne, mikor teszteltél először pozit és ahhoz képest mikor látott orvos.
Nem túl biztató, de én drukkolok. Nem rég volt itt az oldalon egy hasonló, ahol csoda lett.🤷🏼♀️
(Nagyon átérzem, nekem áprilisban volt vetélésem, azóta nem sikerül. Rettegek, ha esetleg sikerül még valaha, megint rossz vége lesz.)
2023. nov. 3. 21:25
6/10 A kérdező kommentje:
Október 6-an teszteltem pozitívat, 18-an látott először doki, ahol azt mondta még csak felritkulást lát. Aztán 3 napra rá 21-en volt egy pecsételő vérzésem, bementünk ügyeletre, ahol mondta az orvos, egy 4mm-es szabályos petezsákot lát. Aztán 27-en egy szabályos 10mm-es petezsákot láttak, de üresen. Aztán ma egy kicsit hosszúkás petezsákot és a 2 szikhólyagot.
Nem jó jel, hogy hosszúkás a perzsák. Nem jelent még meg embrió. A pozitív teszt óta eltelte 4 hét. Most lehetsz 8-9 hetes terhes a teszt dátuma alapján. Ilyenkor már minimum ebrionak láthatónak kéne lennie, hogy bizakodni lehessen.
2023. nov. 3. 21:48
Én nem vagyok orvos, de a fejlődés üteme elég egyenletesnek tűnik.
Lehet, hogy túl korán teszteltél és azért volt már +, mert ikrek és magasabb volt a hcg, de még nagyon korai terhesség volt. Szerintem ne engedd el még, de ne is éld bele magad nagyon. 1 hét múlva kiderül. Drukkolok!🤞
2023. nov. 3. 21:49
Október 6án már pozitív volt a teszt, ha nagyon hamar kimutatta, mondjuk egyből beagyazodás után, akkor voltál 4 hetes. Akkor most vagy 8 hetes. Ezt te is érzed, hogy 8 hetesen nem itt kellene tartani. Drukkolok, hogy ne legyen igazam, de hiú reményeket sem érdemes kelteni.
2023. nov. 4. 00:28
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A végén egy szikhólyag és egy baba maradt, de szivhang nem lett végül. Holnap reggel műtenek. Az uh szerint most taposnám a 8-9 hetet, mint kiderült később fogant.
Kapcsolódó kérdések: