Epepangás sos?!
Sziasztok!
25 hetes terhes vagyok, két napja test szerte viszketek.. ma elmentem sos egy epesav szint mérésre, amire terhesség esetén ehgyomorra kell érkezni.
Én előtte ettem két órával.
Az eredményem 17,90 umol/L.
Akinek epepangása volt annak milyen értékei voltak?
Nagyon aggódom.
Igen, elírtam mert tudom, hogy nem kell éhgyomor, sőt kifejezetten ennem kellett volna előtte állítólag.
Ez a folyamatos viszketés aggaszt
Nekem is volt ilyen és nem az epe miatt volt. Nekem mindenem IS kiszáradt terhesség alatt, végül már az arcom is hámlott folyamatosan, viszketett a bőröm. Pedig sok folyadékot fogyasztottam.
Amúgy a terhességi epepangás tünete főleg a tenyerek és a talpak viszketése.
Pupp-terhessegi kiütés.
30.hettol volt egész a szulesig
Szülés után megszűnt.
Olvass utána.
4-es válaszoló:
Nekem az a furcsa, hogy egyik pillanatról a másikra jött a viszketés, remélem, hogy nálam is “csak” ennyi lesz mert nagyon aggódom.
Holnap reggel megismétlem a vérvételt.
5-ös válaszoló:
Köszönöm, hogy írtál!
Nekem az egyik máj enzim értékem picit magasabb lett, nézettem külön epesav szintet is és az 17,90umol/L elvileg 19umol/L-ig jó..
Bizom a legjobbakban.
6-os válaszoló:
Köszönöm, hogy írtál!
Utána olvastam viszont nekem abszolút nincsenek kiütéseim, csak testszerte viszketek(fejbőröm,mellem,oldalam,karom,térdhajlatom)
9 először nekem sem volt csak viszkettem.
A nőgyógyászom nekem is epepangasra gyanakodott
A vizsgálatokból kiderült,hogy nem az.
Aztán szépen előjöttek a kiütések.a kezemen a lábamon a hasamon és úgy viszkettek,hogy legszívesebben lenyuztam volna a boromet.
6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!