Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon jó kézkrém, amit...

Nagyon jó kézkrém, amit terhesen is használhatok?

Figyelt kérdés

Atópiás ekcémám lett a hidegtől, sokszor már véres a kezem. Bőrgyógyász elég lazáta vette és egyből szteroidot írt, de terhesen nem akarom használni. Hidratálót javasolt még (Bioderma Atoderm), de semmit nem ért. Bepanthen Sensiderm, gyógyszertári kikevert hidratáló szintén nem ér. Utóbbi valamit érne, de a másnapi kézmosásoktól estére újra fáj és vérzik a kezem.

Tudnátok légyszi ajánlani jó, terhességnél is alkalmazható kézkrémet? Köszönöm.

2023. okt. 28. 09:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, a La Roche Posay hidratáló testápolója sem ért semmit.
2023. okt. 28. 10:00
 2/7 anonim válasza:
100%
Szia! Ilyen esetben nekem a Neutrogena szokott segíteni, ami gyakorlatilag tiszta glicerin. A kozmetikusom meg paraffinos oldatot szokott tenni a kezemre.
2023. okt. 28. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

A szteroidos krém használt nekem egyedül, minden más kukába dobott pénz volt. Az összes terhességem alatt brutálisan előjött az ekcémám, volt a fél arcom lángolt és véresre vakartam.

Szteroidot adnak a baba tudoerlelese céljából is nagydozisban, a helyileg ható krémtol nem kell felni.

Ha elmúlt, akkor hidratáló krémekkel lehet szinten tartani egy ideig.

2023. okt. 28. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Plusz egy szavazat a neutrogenara. Ekcémás vagyok, éjszakára használom, mert nagyon zsíros, de helyrerakja a bőrt reggelre. Mellé vegyél egy jó minőségű kezkremet nappalra (neutrogena nappali, vagy gyógyszertári kezkrém).
2023. okt. 28. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a Neutrogénára. Esetleg keverhetsz hozzá egy kis körömvirág balzsamot.
2023. okt. 28. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez rossz, hogy előjőtt. Mindent próbálj, amit ajánlottak fel a válaszolok
2023. okt. 28. 13:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet nektek!!!❤
2023. nov. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!