22 hetesen derékfájásra mit lehet alkalmazni?
A kineziotapasz használható, hiszen a pocakot is szokták vele ragasztani, hogy kevésbé terhelje a gerincet a súlya.
A gyógytorna meg csak akkor tilos, ha nagyon szigorú ágynyugalomra vagy ítélve.
A krémezgetés csak a tünetet enyhíti. A torna és a tapasz a kiváltó okon segít.
Nekem is fájt, én voltam ortopédián is vele. Otthoni gyógytornát ajánlották, mivel a tb-s csoportosat öregasszonyoknak tartják, másrészt mire bejutnék már megszülök.
Nem olyan tornát kell elképzelni, hogy ugrálsz, mint tesi órán :D
Háton fekve nyújtózások, oldalfekvésben lábemelgetés, nágykázláb homorítás-domborítás, négykézláb ellentétes kár-láb emelés. A veszélyeztett terhességet kB mindenki megkapja, én is az vagyok, lombikos is voltam ilyen light tornát mégis szabad csinálni. Orvost kell megkérdezni.
Miért vagy veszélyeztetett terhes? Szigorúan feküdnöd kell?
Az a baj, hogy ha már most fáj a derekad, akkor ez később a növekvő súly miatt egyre rosszabb lesz, semmiféle kenegetés nem fog segíteni. Ortopédiára érdemes lenne elmenni és az ott kapott diagnózissal és kezelési javaslattal a nőgyógyászodhoz, hogy mit lehet abból csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!