Tüdőérlelő injekciónál meddig tartanak bent?
Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 16:20
1/10 anonim válasza:
Amíg nem stabilizálódik a helyzet, ami miatt kaptad.
Hisz tüdőrlelőt akkor kapsz, ha fennáll a koraszülés esélye.
Ha nem szülsz meg és nincs gond, kiengednek.
Ha van gond, nem engednek.
Én 4 napot voltam bent miután kaptam. Vaklárma volt, kiengedtek.
2/10 anonim válasza:
Az októl függ ami miatt kell.
Én egy hetet voltam benn a kórházban, de nem indult be a szülés szerencsére, a problémám megoldódott így mehettem.
3/10 anonim válasza:
Addig amíg nincs baj. Ha baj van szülésig, ha nincsen baj akkor az ínyekcio után 2 nap múlva mehetsz haza.
4/10 anonim válasza:
Változó, mostanában egyik kórházas csoportban olvastam hogy van akinek beadják és mehet haza ,mert nincs hely az osztályon. Szóval ha csak emiatt kell bemenned, lehet haza is engednek.
5/10 anonim válasza:
Nálam is szóba jött már, úgyhogy jó, hogy ki írtad ezt a kérdést, köszi 😊 Tehát ha zárt a méhszáj, de teljesen fedi a lepény, akkor ha nincs görcs és vérzés, beadják és kb. 2 nap múlva kiengednek? Én ha kapok, akkor a 34.hét körül. Ki engednek még akkor is, ha nincs baj?
6/10 anonim válasza:
5, akkor miért adnák be? Nem fizsó, hogy csak úgy a semmire szúrogassák. Nem is kellemes. Mellékhatásai is vannak.
Csak indokolt esetben kell.
7/10 anonim válasza:
6-os. Elővigyázatosságból. Placenta Praevia Totalis. Olvass utána 😉 Nem a semmire kapnám.
8/10 anonim válasza:
7, nem kell utana olvasnom, éppenséggel az első terhességemnél az volt és nem volt oka tüdőérlelőnek. 38. héten szültem.
Másodikkal kaptam, de nem emiatt.
9/10 anonim válasza:
Csak az orvosunk nem volt ugyanaz nagy valószínűséggel. De nem szeretném offolni a kérdést, mert nem az enyém. Örülök, hogy ebben a témában is lehet informálódni.
10/10 anonim válasza:
Kedves 6-os, én is previas vagyok, többször volt miatta verzesem, haematomám, aznap ahogy betöltöttem a 24 hetet, már adták is a Tüdőérlelőt elovigyazatossagbol. Szerencsés vagy ha 38 ig kihúztad mert legtöbb kórházi protokoll szerint a 36. Hétig ki kell venniük a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!