Hány évesen estél teherbe, hány éves leszel mikor szülni fogsz és hányadik babád ez?
Figyelt kérdés
Én 33 évesen lettem terhes (első baba), 34 leszek, mire a kislányom megszületik jövő áprilisban! 🤰🏻🤱🏻🩷🎀👶🏻2023. okt. 18. 06:12
11/29 anonim válasza:
Szeptemberben töltöttem a 28-at, októberben született a első babank.
Most 29 évesen fogant meg a második, márciusban már 30 leszek, mire megszületik.
12/29 anonim válasza:
25 voltam júniusban, mikor megfogant. Júliusban töltöttem 26, szóval márciusban még 26 leszek, mikor megszületik. Első baba, nagyon várjuk.
13/29 anonim válasza:
Elsőt 26évesen szültem. Már akkor elkésettnek éreztem.
A masodik nem akart jönni. Mikor jött, elvetéltem.
30évet tűztem ki magamnak. Hogy addig megszüljem a 2.gyereket.
Végül az utolsó kitűzött próbálkozós hónapban terhes lettem. 30.szülinapom után 11 nappal szültem
14/29 anonim válasza:
28 évesen estem teherbe 29 voltam mire született. Első és utolsó baba.
16/29 anonim válasza:
Első gyerekkel 27 évesen és 27 évesen szültem, a másodikkal 29 évesen és 30 évesen szültem, most várom a harmadikat, 34 vagyok és ennyi leszek a szülésnél is. 😀
17/29 anonim válasza:
Ez egy 100 válaszos kérdés lesz . Női rokonok 16-22 év között szültek
18/29 anonim válasza:
Első babámmal 20 évesen lettem terhes 21 évesen szültem. Másodikkal 25 évesen lettem terhes és 26 évesen szültem.
Mindig szerettem volna ilyen fiatalon anya lenni.sikerült is. A pályafutásom itt be is fejeztem😅
19/29 anonim válasza:
35 évesen lettem terhes 36 évesen szültem.
20/29 anonim válasza:
24 voltam mikor teherbe estem. 25 évesen szültem a kislányomat 😊 Első baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!