Mit gondoltok az Antal névről?
Figyelt kérdés
Milyen személyiségű Antal nevű ismerőseitek?2023. okt. 17. 19:12
1/16 anonim válasza:
Idősebb embernek tudom elképzelni, legalább 50+osnak.
Tóninak becézve egy kedves, laza bácsi. Antalként egy kissé rideg, kimértebb, szikár emberként tudom elképzelni.
3/16 anonim válasza:
Változatosság lenne a sok Benett, Bendegúz, Levente, Kevin meg a többi között.
4/16 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, végre nem a századik Noel vagy Bence. Egy Antalt ismerek, markáns, sportos férfi.
5/16 anonim válasza:
Ismerek ezzel a névvel gyereket, és nem Tónizzák, hanem Antal. Komoly név, komoly embernek, nincs vele semmi gond :)
6/16 anonim válasza:
Van egy Antal nevű ismerősöm. 35 éves,világutazó,kedves,aranyos pasi. Őt Tonesznek becézik 😊
7/16 anonim válasza:
Van Antal nevű ismerősöm, sosem kedveltem igazán..
8/16 anonim válasza:
Biztosan nem adnám ezt a nevet 2023ban. Antal, anti antika.Annyira hülyén hangzik kb mint az Attila...
9/16 anonim válasza:
Bácsis. Egy Antalt ismertem gyerekként(mármint ő volt akkor gyerek, én már nem.) Hú, ritka rossz természete volt.
10/16 anonim válasza:
Ket Antalt ismertem, mar mindketto kb. 100 eves lenne, ha meg elne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!