Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is be lustult a baba...

Másnak is be lustult a baba 24.héten ?

Figyelt kérdés
Be töltöttem a 24.hetet és mintha állandóan aludna. Estére általában majdnem ugyan abban az időpontban mozog de napközben már nem annyit mint mozgott. Ma már őszintén be paraztam délelőtt de olyan 3 korul ittam egy tejes kávét arra meg ébredt. De se csokira se a hasam mozgatasara nem reagalt.
2023. okt. 17. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Fu nekem pont az ellenkezője.Elöször a 20.héten moccant meg néha ritkán.Aztán a 23.héttől igencsak aktív. A 6. hónapban aktívak a babók általában. Nekem is este mozog a legtöbbet 22h után amikor befekszek az ágyba.Ne zargasd csokizabálással vagy hasrázással.Aktívak igen, de sokat is alszanak.Ez nem jelenti azt hogy bármi féle gond lenne. 26 hetes vagyok.
2023. okt. 17. 20:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Az időjárás, meg a front és ha sétálsz alszik be zavar. Keveset mozog, akkor a te babád ilyen és kész, pihen, alszik és egészséges
2023. okt. 18. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!