Egyszer használtam orrsprayt terhesen. Lesz valami baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Éjszaka muszáj volt fújnom az orromba, nem kaptam levegőt, septanzal orrsprayt használtam.
17 hkm
2023. okt. 17. 02:17
1/15 anonim válasza:
Kész, vége ennek a terhességnek, sajnálom.
2/15 anonim válasza:
Helyileg hát, semmi baja nem lesz.
4/15 anonim válasza:
Én folyamatosan használtam mert minden éjjel dugult az orrom...nem lett semmi baja a gyereknek
5/15 anonim válasza:
Folyamatosan dugult az orrom a terhesség alatt. Muszáj volt fújnom, mert éjjel volt a legrosszabb.
Egyszer egy patikus kb gyerekgyilkosnak kiáltott ki, nem akarta kiadni az orrsprayt, mert ő nem segít, hogy fogyatékos legyen a gyerekem.
A háziorvos meg azt mondta, inkább fújjam néha, mint ne kapjak levegőt.
Tényleg csak akkor használtam, mikor muszáj volt, nem akartam függő lenni.
Semmi baja nem lett a lányomnak.
6/15 anonim válasza:
Mindkét terhességem alatt végig használnom kellett. Senkinek semmi baja, és mindkétszer szülés után 2 héttel már nem kellett.
7/15 anonim válasza:
Mindkét terhességem alatt minden egyes nap többször is használtam, mert dugult az orrom. Előtte persze nagyon utánaolvastam, hogy ez valóban káros-e, de nem, úgyhogy használtam. Nem is lett baj. Attól tartottam, hogy hozzá fog szokni az orrom, de mindkét szülésem után 1-2 héttel elmúlt a dugulás magától. Egyébként lehet kapni orrnyálkahártya regenerálót, az majd simán visszaállítja, ha neked mégsem áll vissza.
8/15 anonim válasza:
Sokan használják de nem.kellene.
Nekem 1x engedélyezte a dokim semmi baj nincs
9/15 anonim válasza:
Ha beteg vagy, allergiás. Terhesen is nem lesz baj
10/15 anonim válasza:
Nekem az orvos maga mondta, sőt, kérte, hogy használjam, mint hogy megfulladjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!