Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12.héten milyen tüneteitek...

12.héten milyen tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés

Nekem eddig hányás nem volt .

Hányinger volt az eleje óta nagyon rá koncentráltam..(sajnos rettegek a hányástol)

Viszont mióta 12 hetes vagyok kicsit nyugodtabb lettem és nem annyira gondolok a hanyasra ..

Gyakran kezdődik ilyen tájt? Vagy inkább első trimeszterben gyakori?

2023. okt. 13. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor múlik el a nagykönyv szerint. Nekem mindkettőnél így volt.

Ha eddig nem volt, lehet megúsztad :)

2023. okt. 13. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem még tartott a hányinger, úgy a 15. hétig. Szóval kb. a halálomon voltam, úgy éreztem néha magam. Sokat fogytam, nem bírtam enni, szédelegtem, felfordult a gyomrom mindentől.
2023. okt. 13. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
12. hétben vagyok, és úgy néz ki megúsztam a hányingert, hányást. Néhányszor rendetlenkedet a gyomrom, de amúgy semmi. Én inkább puffadok nagyon, délutánra 5 hónapos terhesnek nézek ki, akkora hasam van + mostanában kezdődött a gyomorégés is. Egy ismerősöm van nekem is, akinek későn, a 10. hét környékén kezdődött a hányinger/hányás, és kb. a 15. hétig tartott, de valóban a nagy többségnek ilyenkor ér véget.
2023. okt. 13. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem már feszült a nadrágom, és nőttek a melleim. Előtte émelyegtem egy kicsit. Ja, és mindig álmos voltam.
2023. okt. 13. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Gyomrosav, puffadás, bőghetnék. A szagérzékenységem teljesen megszűnt, de egyre kevesebb az étvágyam, ha eszek valamit, nem esik jól. A hullafáradtság is enyhült.

14. héten vagyok

2023. okt. 13. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
12 hetes vagyok. Nálam még mindig tart a hányinger, időnként hányás. Irtózatos puffadás, sav, gyomor fajdalom, szagundor. Étvágytalan is vagyok, és inni sem nagyon tudok. Mellfájdalom, feszülés nem igazán van. Ha eddig nem volt ilyen tüneted, akkor szerintem már nem is lesz. Nekem a 6. héten kezdődött.
2023. okt. 13. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 12. hétig hányás nem volt, csak undorodtam kb mindenféle ételtől. 12. hét után néhányszor hánytam, de nem volt vészes. Sőt, csodás volt a 2. trimeszter, tele voltam energiával. Most már kezdek fáradni… 34 hkm.
2023. okt. 13. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!