Szerintetek hány hetes terhes vagyok? -hogy számolják? Aug.10. -én jött meg utoljára a mensim (ez az első napja).
Figyelt kérdés
A kis könyvembe már kiírtak máj. 17-re, de nem kellett volna 1 hetet rászámolni? Sógornőmnek is rászámoltak 1 hetet, így Én 1 héttel idősebb km.-vagyok mint ő, pedig neki meg 11.-én jött meg utoljára.2010. okt. 18. 17:29
1/5 anonim válasza:
Szülés várható időpontja: 2011-05-17
Fogamzás feltételezett ideje: 2010-08-24
Betöltött hét: 9
Hátralévő napok száma: 211
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
* GS (petezsák): 35 milliméter
* CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 23 milliméter
* BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 10 milliméter
* Súly: 3 gramm
* Látható változások: Megfigyelhetők lesznek az első spontán mozgások. Nagyjából minden testtáj elkülöníthető már, csak minden nagyon kicsi.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor a sógornőmnek írták rosszul?
2010. okt. 18. 17:45
4/5 anonim válasza:
9 hét + 6 napos vagy, a betöltött hét a 9. , de a 10. héten vagy.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem 08.09 az utolsó vérzésem. Ma vagyok 10 hetes, és 05.16 a szülés várható ideje.
Tehát ugyanaz mint Neked + 1 nap. Te holnap töltöd be a 10. hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!